Pillanatragasztó mennyire jó megoldás gitározáshoz?
Figyelt kérdés
Sokáig nem gitároztam, ezért elpuhultak az ujjbegyeim, de lett hirtelen egy felkérésem, és holnap nagyjából egy óráig kéne gitároznom, viszont addig nem fog megkeményedni az ujjam. Lehet hülyeség, de egy barátom ajánlotta, hogy tegyek pillanatragasztót az ujjbegyeimre, és akkor nem fog fáj, ha sokáig kell gitároznom. Ez mennyire válhat be? 18/L2018. aug. 24. 14:31
1/3 Mojjo válasza:
Szerintem le fog válni darabokban, plusz kevésbé fogod jól érezni a húrokat tőle.
Én inkább a fogösszeszorítást ajánlom.
2/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy a húr bele fog vágni a ragasztós részbe, és utána beleakadsz a húrokba a váltásoknál
(Tapasztalat, én a sok barréfogástól felvágott ujjbegyet ragasztottam, de nem jött be..:D)
3/3 A kérdező kommentje:
Hat most igy nagy dilemmaban vagyok :/ de koszi a valaszokat!
2018. aug. 25. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!