Úgy gondoljátok, hogy Joker rossz hatással van Zsozéatyára?
Figyelt kérdés
Joker megmutta magát a "Botkaszt" műsorban, és nekem úgy tűnik, mintha folyamatosan zsozéatya "seggében" lenne. Szerintem a melegsz*rig benyal neki, szinte undorító ahogy liheg. Ti mit gondoltok? Nekem komolyan ilyen hatást kelt ez az ember.2021. okt. 17. 00:06
21/21 anonim válasza:
20-as
Nyilván azért kértem példát, mert volt, ami kiváltotta ezt az ellenérzést nálad, biztos voltak "mérföldkövek", gondoltam én legalábbis, de ha az egészet annak látod, legyen úgy! Én meglátásom szerint jól érzi magát és él a helyzettel, felszabadult és egyben bolondos, azon kívül nem látok semmit, ami 100%-ban mást mutatna, de lehet ez csak azért van, mert alapvetően én ezt közvetlenségnek gondolom, ilyen habitusúnak látom...majd az idő eldönti, kíváncsian várom az idei évet. Remélhetőleg megmarad a formátum, néha kell a komolyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!