Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Úgy gondoljátok, hogy Joker...

Úgy gondoljátok, hogy Joker rossz hatással van Zsozéatyára?

Figyelt kérdés
Joker megmutta magát a "Botkaszt" műsorban, és nekem úgy tűnik, mintha folyamatosan zsozéatya "seggében" lenne. Szerintem a melegsz*rig benyal neki, szinte undorító ahogy liheg. Ti mit gondoltok? Nekem komolyan ilyen hatást kelt ez az ember.

2021. okt. 17. 00:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szomorú a botkaszt Joker,

kritizálja sok kibic,

pedig ő nem egy kókler,

vagy hasmenéses bíbic.

Nem fosta le autód jól,

nincs okod, hogy utáld,

ha majd látod valahol,

borsodi sörrel kínáld.

2021. nov. 24. 22:48
 12/21 bűzös bab ***** válasza:

há ez meg mi volt ?

Gyermekem te kialszod a napi 8 órát?

versike xD

2021. nov. 25. 00:03
 13/21 anonim ***** válasza:

Elég nekem napi 6 óra, mint Musknak,

jókat alszom, köszönhetően a mustnak.

Friss őszi szüret, finom szőlőnyomat,

csak reggel gond, hogy rendesen megfosat.

2021. nov. 25. 09:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondva nekem Joker a botkasztban kicsit túlbuzgó, és ez Zsoze mellett végképp látszik, hiszen ő majdhogynem alszik ezekben a streamekben sajnos. Kicsit az az érzésem, hogy nem passzolnak egymáshoz, mint beszélgetőtársak, mert a 2 ellenpólust láthatja a néző/hallgató ilyenkor. Személyes véleményem, hogy ha választani kéne, akkor inkább nézném és hallgatnám a túlbuzgó Jokert, mint a "szarokmindenre" Zsozet. Én egyáltalán nem seggnyalásnak érzékelem, ami történik, csupán próbál mindent megtenni annak érdekében Jojo, hogy élvezhető legyen ez a podcast.. de Zsoze lehúzza ezt is sokesetben a fas*ságaival, lesza*omságával. Amikor meg mégiscsak belelendül egy témába, az istenért se hagyja Jokernek, hogy végigmondja a magáét, közbevág... ha meg Joker hosszabban beszél, akkor meg látszik rajta, hogy majd halálra unja magát. Hozzáteszem tényleg van amikor végeláthatatlanul beszél Joker a semmiről is, de én inkább megbocsájtom ezt, mint ahogy Zsoze áll a dolgokhoz.

És itt had említsem meg, ami engem a leginkább bosszant mostanában. Újra mennek az RP sztorik, aminek sokak nevében mondhatom szerintem, hogy nagyon örülök vagyis örülnék. Jokernek és a többi szereplőnek, akik készülnek erre, hatalmas respect, mert nagyon alázatos, becsülendő munkát végeznek annak érdekében, hogy szórakoztassák Zsoze nézőit. Viszont Zsoze már ezt is úgyérzem elengedte, sza*ik bele kb. Elvicceli a komolyabb jeleneteket, elbassza, nem RP-sen reagálja le a dolgokat (már az Öreg karakterének pofátlanságát is merőben túllépi), nem hagyja szóhoz jutni és nem hallgatja végig a másikat, nem figyel a fontos jelenetekre, meg se próbálja jól megoldani az adott 'feladatokat'...szóval egyszerűen elbass*a az egészet úgy ahogy van. Ez végtelenül szomorú és idegesítő. Elcseszi a munkáját az embereknek, akik neki akarnak jót és a nézőknek, a nézők szórakozását meg szintén elcseszi ezzel. Nem értem. Persze kell a poénkodás, meg az Öreg karakteréhez illő fas*oskodás, de ez már nagyon sok és nem szórakoztató egyáltalán, amit csinál. Max a 10-13 évesek meg az IQ extra light-ok tartják ezt a mostani viselkedését 'viccesnek'.

Sajnálom nagyon, mert nagyon szerettem a sztorikat és továbbra is jó ötletek vannak, jó karakterek... de élvezhetetlen, ha nem működik együtt már Zsoze, nem hajlandó figyelemmel, tisztelettel lenni a többiek munkája iránt..csak a saját maga kénye-kedve szerint elbaromkodik mindent teljesen.

2021. dec. 7. 22:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Nos ez sajnos igaz, erős a kettős mérce hozzáállás szempontjából, van amikor azt mondja, hogy xy dolgok számára fontosak, van amikor meg azt, hogy ha nem tetszik nem kell nézni! Lassan rá kéne eszmélnie, hogy túlhajtja magát (bár ebből volt is már gondja) és kéne egy kicsit változtatni a dolgokon, bár sajnos alapból ha ilyen az ember, akkor ezen nem lehet változtatni, nyilván neki muszáj tartani a lépést, különben ellöki magától a facebook.
2021. dec. 8. 00:57
 16/21 anonim válasza:
Basszus de jó hogy rátaláltam erre. Mióta összeálltak ez "szúrja" ki a szemem minden egyes streamnél, mivel nem tudok mellette elmenni. Az oké hogy "barátok" lettek, bár az már kétséges hogy mennyire igaz barátság ez, és nem csak a hírnévre mennek de ez egy másik téma lenne... Szóval hogy a Joker totál benyal Zsozenak? Igen én is teljesen így látom. Kb minden szituációban megfigyelem ezt, főleg a Botkasztban volt ezt nagyon kellemetlen nézni... :D Nem is tudom mit írhatnék még... De igen totál a pincsije lett, és baromira zavar... De attol még Zsozet imádom, próbálok a Jokerre nem figyelni es kész. :D
2022. jan. 11. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:

16-os

Semmi sem változott a régebbi dolgokhoz képest, csak mivel ott ül mellette, és kapott mindenki egy 3D képet róla úgymond mindent máshogy lát! Ha a játékbéli digitális figura ülne ott lehet teljesen máshogy látna mindenki mindent! Ami úgy vicces lenne meg összebeszélés és nagy pofázások, baráti csevej és kedveskedés, most inkább úgy tűnik sokaknak, hogy benyalás, na de hát milyennek kellene lennie? Mit nem kellene csinálnia? Egyébként is Joker nem hülye, kár lenne benyalnia, ez Zsoze csatornája és így is rengeteget segítenek felváltva egymásnak, ettől függően/függetlenül úgy sem lenne ő a csatorna központja. Ennyi erővel bárkit meg lehetne bélyegezni, csak a többiek kevesebbet beszélnek, Joker viszont inkább szövegláda, mint Zsoze.

2022. jan. 11. 16:30
 18/21 anonim válasza:
"17-es" Úgy látom nem megy át a dolog mert szereted Jokert. Engem aztán nem érdekel hogy mit csinál a játékban, arról írtam hogy a Botkasztban a melegszarig benyal Zsozenak. Nézi minden mozdulatát Zsozenak mint egy kis pincsi. Ezen nem változtat az hogy fontos tagja a csapatnak.
2022. jan. 13. 09:59
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as

Egyáltalán nem szeretem Jokert, pontosabban teljesen semleges számomra, csupán én nem az a fajta ember vagyok, aki a negatívumokat keresi, de ha már itt tartunk, akkor írj példákat, mert ha ennyire megmaradt ez benned, akkor példát is tudsz valószínű, kíváncsi vagyok mikre gondolsz, én az összes adást láttam, vagy hallottam!

2022. jan. 13. 14:56
 20/21 anonim válasza:

19-es

Én sem a negativumost keresem, csak nem tehetek róla ha kiszúrja a szemem ez a dolog. Ha ezt nem veszed észre és nekem kéne itt példát felhozni akkor az már régen rossz. Annyit mondok csak hogy végig a seggében van, ha ezt nem látod akkor ez van.

2022. jan. 13. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!