Nem gondoljátok, hogy mégiscsak a Fidesz a kisebbik rossz?
Abból a szempontból, hogy ki milyen korrupt, talán felülmúlta az Orbán-kormány a baloldalt és az életszínvonal meg az egészségügy, oktatás sincs rendjén.
Viszont a baloldalhoz és a liberálisokhoz képest a Fidesznek viszonylag normális a nemzetpolitikája. Bennük van egy minimális nemzeti érzelem.
Igaz, hogy volt néhány dolog amit ilyen téren sem csináltak jól pl földtörvény de elmondható róluk, hogy jobbak mint az ellentábor.
Viszonylag jól kezelték a migránskérdést felismerték, hogy Brüsszel nagy hibát követ el és, hogy a multikulturalizmus káros.
A Fidesz a cigánykérdésben sem olyan toleráns mint a baloldal.
Inkább csak csendben tűrik, esetleg néha megszólalnak ez ügyben de a lényeg, hogy ők nem védik őket annyira.
Nem ragaszkodnak görcsösen a Nyugathoz és annak értékeihez.
És más nemzetet érintő kérdésekben mint pl. Trianon, határon túli magyarok stb. sem olyan nemzetellenesek mint a baloldal.
Én nem vagyok fideszes, nem szívlelem őket.
De nemzetpolitikájukat tekintve ők a kisebbik rossz és inkább ők maradjanak mint, hogy a baloldal hatalomra jusson.
Ti, hogy látjátok?
Pontosan ezt próbálják magukról elhitetetni.
De ez az állítás már ott megdől, hogy nem csak a Fidesz és az MSZP közöt lehet választani.
Továbbá ha meg ézitek minden olyan dolog amire,, büszke,, a narancsmaffia mind ilyen megfoghatatlan, virtuális hülyeség. Pl,, nemzetibb.,,... Persze.
Én közgazdász vagyok, én a számokat szeretem.
A számok pedi azt mutatják, hogy a V4 országok között mi vagyunk a sereghajtók majdnem minden téren.
Tehát a Narancsmaffia egy kalap xar.
És erre nem mentség, hogy az előttük lévők is inoompetens barmok voltak.
"Abból a szempontból, hogy ki milyen korrupt, talán felülmúlta az Orbán-kormány a baloldalt és az életszínvonal meg az egészségügy, oktatás sincs rendjén."
Szerintem meg nem.
Még szerencse hogy a második legnagyobb ellenzéki párt nem baloldali, hanem a Jobbik. Illetve hogy az ellenzék közt ott van még az LMP is, akik szintén nem vettek részt az elmúlt 27 év rablásaiban.
Az én véleményem szerint bármi jobb lenne mint a Fidesz.
"LMP is, akik szintén nem vettek részt az elmúlt 27 év rablásaiban. "
mert a benne csücsülő SZDSZ-esek most LMP-snek hívják magukat?
ugyan az a neolib brancs a gyökér világmegváltó marxista ideológiájukkal
""LMP is, akik szintén nem vettek részt az elmúlt 27 év rablásaiban. "
mert a benne csücsülő SZDSZ-esek most LMP-snek hívják magukat?
ugyan az a neolib brancs a gyökér világmegváltó marxista ideológiájukkal"
Lehet hogy én tudok keveset, úgyhogy világosíts fel, melyik lmp-s felelős szerinted az ország szétrablásáért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!