Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van Twitch Rubennek...

Miért van Twitch Rubennek banán feje?

Figyelt kérdés

ÁKÁ a megmondóember kezdte majd mindenki más mondta rá hogy banán feje van.Azért kezdte mémelni a dolgot hogy ne essen abba a hibába mint a brétúró a mosógéppel és a grafikussal hogy komolyan vette de látszik Rubenen az utóbbi időben hogy csak megjátsza a nevetését amikor szóba jön a banánfej.Nemrég meg ki is akadt hogy senki nem mondja meg hogy miért van banán feje: https://www.youtube.com/watch?v=8_uVAzL5tBE&t=1908s (30másodpercig kell nézni)

Szóval akkor most Ruben nem hiszi el hogy banán feje van vagy csak egyesek látnak egy banánt ott.Jobban megnéztem a fejét és szerintem akkor banánosodik el a feje amikor kicsit srégen tartja azt de nem tudom hogy a többiek hogy látják.Ezért kérdeznélek meg titeket hogy ti látjátok-e a banánt vagy csak beképzelem?

2021. aug. 15. 15:26
A kérdező szavazást indított:
banán feje van
nincs banán feje
7 szavazat
 1/3 anonim válasza:
Egyszer azt mondta AK-ra hogy Mickey egér (mert úgy kopaszodik), erre AK azt mondta hogy "neked meg olyan fejed van mint egy....(3mp szünet) banánnak. És azóta se mondta rá AK de Rubennek annyira megtetszett, hogy brandet épített rá. Rendelt banán plüsst meg banános funko popot is rakott ki a hűtőre. Nagy forma. 25 éves, nem óvodás, azt mondasz rá amit akarsz szerintem, őt látszik hogy nem zavarja. Amit linkeltél ott meg csak elmondja hogy a mai napig nem érti hogy miért banánozik néha 1-1 ember mikor lerágott csont is, meg egyik se tudta eddig megmagyarázni hogy miért lenne banán. Ez olyan mintha 2021-ben megbasszáznál érted. Haladni kell a korral. De amúgy örülök hogy ennek egy kérdést szenteltél, látszik hogy nyári szünet van.
2021. aug. 17. 00:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert sokat Fortnite-ozik.

[link]

Amikor még vékony arca volt, akkor rá lehetett fogni, most már inkább szilva.

Ja, nem, az egy másik csatornán van. :)

2021. aug. 17. 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokat fortniteozik? 2 és fél éve befejezte, nagyon le vagy maradva. Most meg szilva? Ennyi erővel ananász, vagy sárkánygyümölcs..tényleg látszódik hogy nyári szünet van.
2021. aug. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!