Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lenne igény hot tub streamre?

Lenne igény hot tub streamre?

Figyelt kérdés

Nagyon elterjedt manapság twitchen a hot tub streamelés és kezdett megtetszeni.

Erre Magyarországon mennyire lenne igény? Ti követnétek/feliratkoznátok ilyen jellegű csatornára?

(még mielőtt kérdeznétek, lány vagyok, 23 éves leszek nemsokára)

2021. máj. 4. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban? Elég ha lány vagy, aztán már nyálcsorgatva nézik a streamet a kockák, ha medencében ülsz, még a fürdővized is aranyáron adhatod el nekik...
2021. máj. 4. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem értem mi ebben a jó. Van hogy 20k ember nézi, hogy egy nő bent a házban, fürdőruhában, egy felfújhatós uborkán beszélget a követőivel. Miért? Jó, igaza van az elsőnek, de ha már tartalmat akarsz gyártani, valami normálisat.
2021. máj. 4. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
mekkora egy képmutatás.sokszor olyan bikiniben hogy az már semmit se takar és ha ezt megemlíted akkor előjönnek a hát ez bikini miért lenne ez az ő hibája.a másik a csöcs festés.nem is értem miért engedi a twitch.tudom a pénz miatt de akkor legalább ne álszenteskedjenek ezek a streamerek amikor felhozza valaki h miért mutogatja magát .és engem nem az zavar h mutogatja mer ki ne akarna csöcsöket látni igaz?hanem az hogy tagadja h csöcsökkel szerez pénzt.ja és persze a 80% uknak van onlyfans accja....kis ország ahhoz Magyarország hogy hot tub streamek legyenek itt .de ha angolul tolnád akkor mindent bele de ne legyél bunkó és álszent ha vki megemlíti hogy csöcsökkel keresel pénzt
2021. máj. 5. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!