Van olya aki a Szürke 50 kapcsán próbált ki bdsm-re hajazó dolgokat? Utólag inkább pozitívan gondoltok erre vissza vagy inkább meggondolatlanságnak tartjátok?
Én azt se tudtam mi volt ez a könyv. (fiú vagyok)
Nekem szinte valahogy "véletlenül" jött ez a dolog. Sok dolgot kipróbáltam, volt rá alkalmam és partnerem. Persze nem vagyok szadista, nem izgulok arra, ha csak bántom a nőt. Ez kicsit több annál, mint fájdalom okozás. Ez is egy művészet, fontos, hogy a másik is élvezze a dolgot. Szóval ezt is érzéssel kell csinálni. Meg nem feltétlen kell bántani a másikat.
Egyszer beszélgettem egy lány barátommal a témában és kicsit mozgatta is a fantáziáját így a dolog, mert állítása szerint, olyan vagyok mint a srác a könyvben. Persze, akkor nem is foglalkoztam ezzel a témával. De idővel megnèztem a filmet (bár ugye elvileg a könyv jobb), azért a srác se semmi, de lehetett látni, hogy ő nem teljesen domináns, van egy érdekes beütése. Később kiderült, hogy valóban másabb.
Szóval én nem a könyv miatt próbáltam ki, nekem így hozta az élet. De ha nem próbáltam volna előtte, szerintem ez felkeltette volna az érdeklődésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!