Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írjak neki (szakítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki (szakítani szeretnék vele)?

Figyelt kérdés

az a gond hogy az osztályomba járó egyik lánnyal újrakezdtünk egy kapcsolatot egy hete kb. és az lenne a kérdés hogy mit írjak meg neki nincs sok ötletem (azért akarok vele szakítani mert szerintem nincs értelme, nem gondoltam bele és nem szeretném megbántani mégegyszer annyira)

írnátok néhány tippet hogy mit írjak neki

2020. dec. 25. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehetne inkább személyesen? Írásban nagyon személytelen.
2020. dec. 25. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen kellene. Főleg, hogy már másodszorra hülyíted.
2020. dec. 25. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:

személyesen nem vagyok jó

ő is akarta

2020. dec. 25. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek találkozz vele, mert ha üzenetben szakítasz, akkor egy igazi gerinctelen, méltóságtalan utolsó féreg vagy, puncival a lábad közt!

Légy férfi, találkozz vele, mond el neki hogy VÉGE!

2020. dec. 25. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:

jó akkor élőben rendezném le példák hogy mit mondjak neki

(ugye mint írtam egyszer már szakítottunk, és újra összejöttünk)

2020. dec. 28. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén elmondod neki hogy nem úgy érzel már mint az elején, úgy gondoltad hogy újra meg lesz az a tűz köztetek ha mégegyszer összejöttök de nem így lett stb...

Légy őszinte vele, mondj el mindent amit érzel, szerintem ha normális csaj felfogja és elfogadja ezt, hogyan is érzel, és nem lesz cink ha már csak osztálytársi viszonyban lesztek.

16/F

2020. dec. 28. 12:43
 7/7 anonim válasza:
52%
"A munkáddal nincsen baj, de nem illesz a csapatba."
2021. jan. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!