Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác a suliban. Ő tizedikes, én kilencedikes vagyok. Hogyan kezdjek ismerkedni vele? Írjak rá facebookon (élőben nem merek odamenni )?
Kislány, előbb légyszíves tanulj meg olvasni és mondatokat értelmezni:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1# válaszoló, előbb neked kéne megtanulni hol vagy, ez nem a szexualitás kategória, szóval fogd magad akkor és menj oda.
Kérdező, szerintem nyugodtan írj rá, nem fog a világ össze dőlni, jobb az is, ha rá írsz és nemet kapsz, mintha nem is írnál rá. Szerintem írj rá, lesz ami lesz, vagy köszönj rá a suliban mikor éppen "szemeztek", kezdeményezz, nem lesz abból semmi,csak jól járhatsz :)
16/F
Kisfiú, mikor a kérdést kiírta a kislány, akkor ez a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában volt. Később lett áttéve ide, a Tini kategóriába.
Ne szólj bele olyanba, amihez nincs közöd és nem értesz.
Hát hozzám képest kisfiú vagy. 11 évvel vagyok idősebb tőled.
Szóval, ne nekem szólj be. És tényleg nem volt közöd hozzá, mert olyanba szóltál bele, amit nem értettél, és lám.. tényleg rosszul tudtad a dolgot.
Figyelj, szépen kértem valamit az első kommentemben. Te elkezdtél belekötni, ráadásul tévesen.
És még neked áll feljebb, ha kijavítanak és szembesítenek a hibáddal.
Van még mit tanulnod és fejlődnöd.
És tanuld meg, ha valamit nem értesz, akkor ne szólj bele fölöslegesen. Íme az élő példa.
Rosszul tudtad, és ha kijavítalak, még te duzzogsz utána.
ui.:
A kérdésre: nyisd ki a szádat és kezdj el vele kommunikálni, beszélgetni sulis dolgokról. A facebook a gyávák fegyvere. De ha élőben gyáva vagy, akkor minek neked kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!