Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meggondolatlansag lenne?
Ha lefekudnek fiatal korom ellenere a baratommal.Mingyart 16 eves vagyok ami szerintem ehhez eleg keves,de nagyon szeretem.Iszonyatosan es vagyom is a dologra.Tobbint 7 honapja jarunk es nekem o az elso.Ha idosebb lennek mar reg megtettem volna de mint mondtam 16se teljesen agyok (azt jelenti kb1honap )A baratnoim tul koran vesztetek el es latom hogy az nem jo.Szerintetek ez is tul korai lenne ?
(bocsi telorol irtam es nagyon maceras az ekezet )
elore is koszi
Jó látni ,hogy van akibe felmerül ez a dolog hogy biztos most kellene megtörténni ilyen idősen . :)
Egyébként , ezt te érzed . Ha kész vagy rá , szereted a barátod megtörténhet. Több mint 7 hónapja vagytok együtt , igazából azt se mondanám hogy elkapkodjátok . Szerintem ideális lenne .
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!