A TheVR-os srácok már nem olyanok mint régen. Ti mit gondoltok erről?
Azt igaz vágod ha ott maradtak volna youtubeon akkor rég abbahagyták volna?
Abból kb 0 bevételük volt.
Itt nem védeni akarom őket, de ha ezzel akartak foglalkozni muszáj volt lépniük.
Ez a köszöngetősdi tényleg idegesítő egy idő után. De pl én aktívan csak Zsozét nézem és a múltkoriban neki is felvetették ezt. Azt mondta hogyha valaki donetel neki azt nem tudná figyelmen kívül hagyni. Ez kb olyan mintha te születésnapodra kapsz pénzt valamelyik családtagtól és megköszönöd.
Most gondolj bele, ha neked küldik azt a sok pénzt tök bunkón figyelmen kívül hagynád?
Hagyjuk már ezt a csöves dolgot. Előtted is ott áll a lehetőség hogy belekezdj. Az fáj hogy ezzel több pénzt keresnek és nem 12 óráznak valahol?
Ha neked küldenének ugyan így, szó nélkül elfogadnád
Plusz a partner cégek általi fizetésből. A donate mindenki szíve joga hogy küld e vagy sem. Én pl sosem küldtem senkinek, sőt még fel sem iratkoztam senkire. De mindenki oda küldi a pénzét ahova akarja. Te egy jobb cél érdekében küldöd, de más így köszöni meg hogy egy kicsit is felviditja egy adott stream.
Nekem a tavalyi év pocsék volt, egyedül az a 2 órás Zsozé stream volt ami ki tudott kapcsolni.
Egy idő után unalmasak, bírom Pistit, de ő mindent Speedrun-ba akar tolni, elkezd egy játékot és leszarja a mellék küldetéseket, elnyomja a párbeszédeket és rájátszik arra hogy ideges csak hogy viccesnek tűnjön.
Janit jobban bírom, sokkal élvezhetőbb ha csak ő játszik, sokkal precízebb, megfontoltabban játszik mint Pisti és nem színészkedik.
Ha mindketten játszanak, vagy podcast van akkor vannak jó beszólások, de őszintén még soha nem hallgattam podcastet tőlük coub-on láttam egy-két kivágást.
Az Until Dawn és a Firewatch sorozatuk óta nem is nagyon néztem őket, szimplán nem érdekelnek, Darks Souls-ba is Pisti kapta a főszerepet halál, halál, rage, halál, szitkozódás, halál, halál, fölösleges időpocsékolás, ráadásul pörögnek a cringe donate-ek, ja igen arról nem is beszélve, hogy 50-szer elmondja hogy "Köszönöm Pistike2008 a 32 hónapot, neked is AndrisProGamer007 a feliratkozást" és társaik. Cringe
2015-ben amikor még gimis voltam alig vártam hogy hazaérek, összekészítem a kaját, beviszem gép elé és egy TheVR videót nézve megeszem, akkor még elment, (15-16 évesen). Most 22 vagyok, van hogy felnézek Twitch-re és benézek hogy mi újság: vagy az van hogy Pisti ordít, vagy szitkozódik, vagy éppen Jani mond valami b*zis poént. Most már sokkal jobb időtöltést is tudok, programozás, olvasás, edzés, tényleg bármi a TheVR most már a ZS kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!