Vannak itt olyanok, akik régen jók voltak, de most már rosszak? Miért lettetek rosszak?
Én ilyesmi vagyok. Bár most se vagyok kifejezetten 'rossz', de saját magamhoz képest sokat változtam.
Gimiben mindenre tanuló, sohasem késő, nem bulizó görcsös jókislány voltam. Bár otthon szemtelen. :(
Ma sokkal lazább vagyok. Olykor eleresztek egy-egy káromkodást, társaságban szeretek inni. Járok suliba is, ott továbbra is nagyon szorgalmas tudok lenni, de ha valami nem tetszik, lazán nem járok be órára vagy utolsó pillanatban tanulGATok. Egy csomó dolgot sokkal lazábban veszek.
Azt olvastam, az emberek többsége akkor válik rosszá, vagy gonosszá, ha nem ENGEDIK nekik , hogy jók legyenek, vagy jót tegyenek. Pl sorozatban visszautasítják a segítséguket, jóindulatukat...
És bizony,ha sok " pofont " kap valaki, egy idő után már ő akar adni másoknak, mindegy miért,de adhasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!