Régi Vidámpark kedvelők, melyik játékot szerettétek a legjobban?
A fővárosiról van szó természetesen. Nekem a Rakéta és a Barlangvasút volt a kedvencem. A forgós dolgokat nem szeretem alapból, a nagy hajóra pedig nem mertem sohasem felülni.
Nem teljes a lista, és lesz köztük olyan is, ami régebben megszűnt, mint ahogy bezártak volna:
Barlangvasút
Break Dance
Centrifuga
Ciklon
Dodzsem
Elvarázsolt Kastély
Hullámvasút
Ikarus
Isar Jump
Körhinta (hagyományos)
Looping Star
Mesecsónak
Óriáscsúszda
Óriáskerék
Pirat kalózhajó
Rakéta
T-Rex
Tükörútvesztő
Jaj, tényleg, a Szellemvasút, hogy hagyhattam ki?
2-es: értem mire gondolsz, én egyszer ültem rajta, utána én is csak távolról figyeltem :)
3 kivételével
mindegyik, miután a hullámvasúton majdnem meghaltam, annyira féltem, rühellem a hasamba azt az érzést mikor leszállguld, nem mertem felülni soha a Pirátra és a Centrifugára sem.
A piráton az egyik osztálytársam hullafehér lett, lese tudták hozni mert a többiek miatt nyomatták, mikor végre kiszállt, fél óra volt mire összekaparták a tanárok, teljesen kikészült szegény. Minden osztálytársam felmert ülni csak én nem, ott ültem a tanàrokkal a hűvösbe fa alatt és néztem, hogy ordítanak meg eltorzult fejeket vágnak fennt az osztálytársak :DD
Áldottam az eszem, hogy nem mentem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!