Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerettétek A Suli című...

Szerettétek A Suli című sorotatot? Mi volt a sorozat története

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Az 1990-esre gondolsz? Én 14 évesen láttam, de már akkor is iszonyú gagyinak tartottam. Ma szerintem üvöltve kapcsolnék máshova, ha meglátnám... :)
2020. nov. 2. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen.

Olyan rossz volt?

2020. nov. 2. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
A Walt Disney blokkban adták 1992 körül. Igazából az egyetlen, akire emlékszem, az Louis, a hülyegyerek. Nekem az egész túl nyálas volt, már akkor is az igényesebb mozikat szerettem.
2020. nov. 2. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Én 4 részt néztem eddig meg, és nem igazán értem hogy kik a főszereplők.

Meg elvilrg van az a rocker gyerek arról se mutattak semmit

2020. nov. 2. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Még valaki esetleg?
2020. nov. 7. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem ez a sorozat nagyon száraz, a sulin kívül semmi helyszín, pl a Szívtipró gimi ennél sokkal jobb volt, csak annak meg nincs meg több rész csak a 2.évad feléig
2020. nov. 7. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Tini lehettem akkoriban amikor néztem ezt a sorozatot. A kacsamesék blokkban ment. Én szerettem, érdekes volt és igazán tinifilm. Semmivel sem volt rosszabb mint a mai sulis sorozatok, sőt! Azt hiszem hogy volt benne egy srác aki minden lánynak tetszett de senki nem tudott róla semmit. Nagyon titokzatos és tehetséges volt. Már elterjedtek róla rossz pletykák is mire egy csaj, vagy srác már nem emlékszem rá megpróbálta felderíteni ki ő és hol lakik. Java része erről szót de nagyon érdekes mert a srác éjjelente az iskola padláson lakott amit saját izlése szerint rendezett be, nagyon menő módon és az üresen álló épület éjjel életre kelt és érdekes dolgok történtek. A srác szerelmes volt egy gyönyörű lányba és azt hiszem ő jött rá a dolgokra. És a srác elmondta hogy ő teljesen hétköznapi, csak azért lakik a padláson mert nem tudja fizetni a koleszt és így jó neki.
2021. máj. 28. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!