Emlékeztek még Móni szépségvilágára? Ti szerettétek? Mi lett vele?
Figyelt kérdés
Regen youtubeozott. Mostmar csak askon aktiv ha jol latom, de eleg depis..2020. júl. 14. 22:05
1/3 anonim válasza:
Kedvencem volt.
Igazából magánügyi okokból egyrészt, azért hagyta abba a videózást, másrészt ha jól tudom, picit elege lett, már nem élvezte annyira. De én imádtam.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja azt tudom. Remelem nem lesz vele semmi komoly, tenyleg aggodom a valaszai miatt hogy mi lehet vele
2020. júl. 14. 23:10
3/3 anonim válasza:
Nem kívánok neki semmi rosszat, sőt, remélem, mihamarabb rendbe jön az élete, és visszatér Youtube-ra, akár az eredeti témában, akár másban... de amúgy nekem a személyisége rémesen unszimpatikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!