Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyire tartjátok hasznosnak...

Mennyire tartjátok hasznosnak ezt a név nélküli kérdezést?

Figyelt kérdés
Szerintem időnként hasznos is tud lenni. Például eszedbe jut egy kérdés, nem kell kétszer is meggondolnod, feltedd e. A való életben lehet a nevetség tárgyává válnál a kérdésed miatt, mivel valami nagyon nagy hülyeséget, infantilis dolgot kérdeztél meg, esetleg furcsán, gyermekdeden, okoskodóan fejezted ki magad, itt viszont nem jön rá senki, hogy te voltál az. Tehát amivel a való életben eléggé beégnél, itt azt nyugodtan felteheted, ha felmerül. Velem volt már párszor, hogy furcsán fejeztem ki magam, amivel kissé beégtem, ami itt, ezen az oldalon soha nem fordulhat elő. Nektek mi erről a véleményetek? Szerintetek mennyire hasznos ez a funkció?
2020. nov. 20. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon
2020. nov. 20. 12:32
 2/2 anonim válasza:
Jó dolog szerintem :)
2020. dec. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!