Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyire tartjátok hasznosnak...

Mennyire tartjátok hasznosnak a válaszokat, amelyek filmeket ajánlanak?

Figyelt kérdés

Sok kérdés van, ahol film javaslatokat várnak különböző témák kapcsán, én azt tapasztalom, hogy vannak válaszolók, akiknek hála én is rengeteg gyöngyszemet ismertem meg, de sok esetben tapasztalom azt, hogy a legismertebb filmek kerülnek említésre, melyeket a Google is elsők között hoz fel, és a többség már hallott róla.

Illetve az egyértelműség sem mindig van jelen, mert sokan nem tüntetnek fel évszámot, rendezőt vagy bármi mást, ami alapján egyértelműen azonosítható a konkrét film.

2020. szept. 7. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Teljes mértékben elégedett vagyok az itteni ajánlásokkal, nagyon hasznosak.
Összességében elégedett vagyok az ajánlásokkal, de a kérdésben vázolt problémákat én is tapasztalom és kicsit zavarnak
Változónak találom az ajánlások hasznosságát, relevanciáját.
Összességében nem vagyok megelégedve, ritkán találok számomra releváns válaszokat.
Teljes mértékben elégedetlen vagyok az itteni ajánlásokkal, alig találtam még azok alapján nekem tetsző filmet.
10 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:

Az emberek valószínűleg azt ajánlják, amit láttak is, így nyilván többségben lesznek azok a filmek a válaszok között, amik ismertebbek.

Ezt kikerülni a kérdező tudja, ha úgy teszi fel a kérdést, hogy pl: Milyen kevésbé ismert krimi filmeket ajánlanátok?

De ha csak szimplán az a kérdés, hogy "Milyen krimiket ajánlotok" akkor mindenki, aki szeretne válaszolni, leírja azokat, amiket ő szeret.

Ha a kérdés egyértelmű, akkor jogos a kritika, de a kérdést ki lehet fejteni hosszabban alatta. Lehet kérni, hogy tüntessék fel az évszámot vagy esetleg csatoljanak linket, ha cím alapján nem egyértelmű. Ilyesmik.

Én inkább azt vettem észre, hogy vannak, akiket nem érdekel egy kérdés konkrét része.

Pl, ha azt kérdezi valaki, hogy melyik a kedvenc vígjátékod, akkor nem nagyon hiszem el, hogy aki felsorol 20 filmet, annak tényleg 20 kedvenc vígjátéka van. :D Így aztán nem fogok szemezgetni 20 film közül, hogy melyiket nézzem meg, hanem inkább abban a válaszban leírt filmet nézem meg, ahol 1-2 kedvencet írtak.

2020. szept. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!