Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lehet e az alkoholtól? És ha...

Lehet e az alkoholtól? És ha igen elmúlik?

Figyelt kérdés
Lementünk haverokkal Balatonra 3 napra, és másnap meg találkozunk vidéki rokonokkal. Minden nap túlzásba vittem az ivást, és a legdurvább nap után másnap nagyon tompának éreztem a testem és agyam bal felét, sajnos ez mára sem múlt el, sőt, mikor meghallgattam a kedvenc zeném, csak a testem jobb oldala zsibbadt le. Eddig ilyen nem volt, ezért megijedtem. Nem életvezetési tanácsokat kérek, ez egyszeri alkalom volt. 16/f

2020. júl. 18. 14:32
 1/7 csigásdió ***** válasza:
Ha ez valóban az alkoholtól van, akkor valószínűleg nem fog elmúlni, de ez sok más dologtól is lehet. Én a helyedben sürgősen felkeresnék egy orvost. A háziorvos is megteszi kezdésnek, de én azt ajánlom, hogy keress fel mondjuk egy neurológust, és ő majd tud neked segíteni. Mindenesetre is jobbulást kívánok, és remélem, hogy nem lett agykárosodásod (mert lehetséges).
2020. júl. 19. 17:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Azóta már javult a helyzet, még mindig érzem, de jelentősen kevésbé, viszont ha a piától lenne, nem javulna, szóval kicsit megnyugodtam. Az is lehet, hogy másnaposság okozta. Az orvossal szerintem várok még egy kicsit, és ha nem javul, akkor keresem fel, amúgy sem sürgős. Köszönöm az értelmes, kedves hangnemű választ :)
2020. júl. 20. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem majd érdekelne a fejlemény, ha nem baj - bármitől is legyen, nagyon érdekes és szinte rémisztő is.
2020. júl. 20. 16:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Azóta annyi maradt meg belőle, hogy furcsán zsibbadok, igaz már mindkét oldalamom. Még néha néha előjön, de természetesen sokkal gyengébben. Kicsit félek, h ez nem fog elmúlni, de már nem vészes egyáltalán. Szerintetek így is elmenjek orvoshoz?
2020. júl. 30. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Könnyen lehet viszont, hogy már csak pszichés az egész, de mégis kevésbé érzem kicsit a bal felét, ezt nehéz elmagyarázni
2020. júl. 30. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Furcsa hogy nem mentél orvoshoz már másnap.
2020. júl. 30. 16:26
 7/7 anonim válasza:
100%
Elsz meg?
2020. aug. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!