Mennyi pénzt szántok hobbira?
Sziasztok!
Kicsit nyugtalan vagyok, mert vettem most 20ezerért egy ne nevessetek ki.., babafejet, mert nagyon szeretek hajakat készíteni, fonni, kontyolni stb.
Viszont ezt igazából csak magamnak tudom csinálni, mert a családomban senki nem szereti, ha birizgálom a haját.
Nem fodrásznak tanulok, teljesen más szakmám lesz, ezért is vagyok kicsit "ideges", hogy így megéri -e.
Főleg, hogy barátom kicsit el is bizonytalanított, hogy lehet fellángolás és nem fogom használni, de már alig várom, hogy megérkezzen és mentettem le képeket..
Szóval az a lényeg, hogy szüleimnek nincs abszolút ilyenre pénze, ebbe így nem adnának bele. Nekem sincs sok, mivel csak nyáron tudok dolgozni, most diákmunkázom, így jön be azért, viszont nem szoktam soha magamra költeni csak gyűjtöm + ajándékra költöm, ha barátomnak vagy családomnak van valami ünnepe, karácsony stb.
Szerintem ezért is vagyok olyan bizonytalan, ha valamit magamnak akarok venni, hogy biztosan megéri -e, ha ennyit dolgozok érte, nem is olyan könnyű munkát.
Kíváncsi vagyok mások mennyit költenek a hobbijukra!
Továbbá az is elbizonytalanít, hogy a barátom hobbija olyan, hogy ő neki abból pénz jön be, de nekem ebből sose fog, mivel mint mondtam nem fodrásznak tanulok, más céljaim vannak, viszont magam kedvteléséből szívesen csinálnám.
Köszi a válaszokat:)
Köszi nektek! Megvettem remélem holnap megjön:))
Izgulok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!