Egyetemisták! Te egy héten hány órát tanultok aktívan? (Tanórákon kívül) mennyi azaz idő amit tanulásra szántok?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 12:14
1/6 anonim válasza:
Napi ~2 óra hétvégén több levelező mérnökinfon
2/6 anonim válasza:
Népegészségügyi ellenőr szakon vagyok 1. éves.
2 tárgy van, amire rendszeresn kell tanulni a számonkérések miatt, de ezekre sem tanulok óráról órára. Plusz ezek nem is elméleti tárgyak. Más tárgyakból zh-ra kellett tanulni csak. A december lesz húzós a sok zh miatt, meg a vizsgaidőszak is, akkor majd valószínűleg minden nap fogok tanulni több órát, de most jelenleg a vonaton (2x40 perc) megcsinálok kb, mindent, ami kell.
3/6 anonim válasza:
Matematika szakos vagyok ,első éves, napi 3-4 órát is eltöltök egy tárggyal. De fel sem tűnik, annyira repül az idő közben :))
5/6 anonim válasza:
Mérnökinfón végeztem a BME-n. Első évben napi 2-3 órát tanultam, hétvégén max 2-t. Második évben kb ennek a felét, utolsó évben meg ZH előtt átnéztem az anyagot 1-2 nappal és le volt tudva az egész. Ötösre államvizsgáztam.
6/6 anonim válasza:
Mérnökinfóra járok, első éves vagyok. Csak ZH előtt tanulok,de akkor egész éjjel. Így átmentem mindenből, a vizsgás targyakból meg kijutottam a vizsgára. Szóval ezt tervezem folytatni a vizsgaidőszakban is, mert sikeresebbnek bizonyult, mint tanulni a szorgalmi időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!