Baj ha 20 évesen nem szeretek eljárni sehova?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a tömeget, meg egyébként az embereket sem. Elmegyek dolgozni hazaérek, itthon feltalálom magam, mindig van valami dolgom. Ritkán megyünk a párommal kirándulni, mert egyikőnknek sincs rá nagy igénye, inkább kettesben filmezunk otthon.. 1-2 ember már kifejezte nemtetszését ezzel kapcsolatban, de én nem értem hogy ez miért probléma? Hiszen mindketten ilyen beallitottsaguak vagyunk.. azért mert fiatal vagyok kötelező állandóan mennem?????2020. febr. 23. 14:33
1/1 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj ha ti így érzitek jól magatokat más ne szóljon bele. Az a lényeg, ha ti így jól el vagytok és nem vagytok egyedül mi is ilyenek vagyunk a párommal most vagyok 25 és 6 éve vagyunk együtt nem nagyon járunk el itthon élvezzük egymás társaságát leginkább ha el is megyünk valahova akkor fürdőbe max. Én előtte se vram eljárós sose se baráti társasággal se buli se diszkó semmi mert nem érdekelt. Szóval ne aggódj ezen nem kell eljárósnak lenni csak mert fiatalok vagytok. :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!