Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretek eljárni bulizni, de...

Szeretek eljárni bulizni, de egyszerüen nem tudok táncolni. Hogy lehetne megtanulni?

Figyelt kérdés
Tudtomal diszkótáncot nem nagyon tanitanak sok helyen. Pélául ott van a tecktonik azt nagyon szeretném megtanulni de hogy kezdjek neki ? Youtubon van milió vieó róla de abbol nem birom megtanulni. Valami ötlet ?
2008. okt. 23. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

a legjobb ha elkezdesz valami más táncot, igazábol mindegy mi, latin tánc vagy csak egy aerobik edzés. a lényeg hogy mozgásos legyen (ne csak erösítés) azzal egy jó kis ritmus gyakorlatot kapsz és már jobban is fog menni.

nekem is ez volt a gondom, aztán egyszer elkezdtem aerobikra járni, ahol a latin aerobikot kedveltem a legjobban és azt vettem észre pár hónap múlva mikor discoba mentem automatikusan jött a tánc, és már nem csak ott álldogáltam.

2008. okt. 23. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam ezzel: egyszerüen nem mertem, féltem, hogy kinevetnek. Aztán beiratkoztam tánciskolába (amúgy ettől is izgultam) egy barátommal. Persze ott a társasági táncokat tanították, de a semminél több volt, kezdetnek pont jó. Utána mikor kicsit megjött a bátorság is, elkezdtünk mi is dizsibe járni. Na meg otthon nálam "gyakoroltunk". Mondhatom murisan néztünk ki - két srác táncolni probál a szobában. De ez rég volt és azóta már nyugodtan merek táncolni.
2008. okt. 25. 00:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Pesten nagyon sok táncsuli van, ami nem társastáncot tanít, hanem hiphop, jazz, modern, disco, sőt még sztiptíz is van :D de ha nem vagy pesti vagy mindenképp otthon akarsz tanulni, akkor nézz meg néhány videot és abból válassz ki először csak 2-3 mozdulatot, amit szeretnél megtanulni, hallgass zenét, kezdj el táncolni, úgy, hogy azokat beleteszed, ha már megy, akkor tanulj meg újakat és gyakorolj sokat,menni fog :))
2008. okt. 28. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Én sokáig cska lötyögtem aztán ráéreztem.Máshogy nem lehet szerintem,esetleg otthon tükör előtt probáld,mozogj úgy ahogy jólesik.
2008. dec. 18. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát már eltelt vagy 3-4 hét mióta írtam ezt a kérdés és idő közbe kezdek ráérezni a táncra :)
2008. dec. 19. 13:32
 6/9 anonim válasza:
Az is jó ha nem tudsz táncolni és kinevetnek, mivel szerzel másoknak egy jó napot és felkerülsz talán a youtubera és igazi celeb leszel ;D
2009. szept. 28. 00:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Azigen :D bulis idők kezdete ... 1 éve irtam ezt a kérdést kb ... :D Azóta már megtanutam 1-est mást ... Tck , Jump :D

Szóval ezzel már nincs gond :)

2009. okt. 1. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
én pont most vagyok ebbe a helyzetbe..:D
2010. ápr. 13. 19:42
 9/9 anonim válasza:
Én meg most vagyok ugyan ebbe a slamasztikába, 19 évesen, nagyon nem oké ez így, nem merek táncolni, ha hívnak inkább elmegyek a pulthoz beszélgetni, de közben nagyon rosszul érzem magam, szégyellem magam.
2013. márc. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!