Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok megtanulni 6...

Miért nem tudok megtanulni 6 szakaszos verset? Egyszerűen érzem hogy nem tudom felfogni.

Figyelt kérdés

Más nyelvből kell tanulnom a verset, nem magyarból.

Azt a másik nyelveti is tudom, szeretem de ezt a verset érzem hogy nem fogja fel az agyam.

Már 1 órája ülök, és olvasom és próbálom felmondani de 0.

Szeretek tanulni, a biosz leckét fújom könyvnélkül, de pl ezt a verset sehogy nem tudom.

Van valami ötletetek hogy tanuljam meg logikusan?

De miért nem tudom felfogni?

Holnap felelünk felőle,abarátnőm tanulta atavaly, és most is tudja....

Mi lehet a baj?

2011. jan. 12. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Verset azt mindig úgy tanultam, hogy vagy soronként, vagy kétsoronként, vagy versszakonként. Ha egy ilyen szakaszt megtanultam, léptem a következőre, és mikor az is megvolt, előről kezdtem. Úgy értem újra elmondtam fejből az addig megtanultakat. Aztán ha kész, akkor még legalább 3x elmondtam, aztán reggel elmondtam magamnak mégegyszer készülődés közben, majd szünetben.
2011. jan. 12. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi megpróbálom...

nem biztos hogysikerül...

Nem tudom, hogy megtudom-e tanulni most este.

Egyáltalán megis lehet tanulni valamit ilyen későn?

2011. jan. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!