Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan lehet egyszerűen...

Hogyan lehet egyszerűen megtanulni kézen állni/járni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget.
2010. júl. 13. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
először is falnál kell próbálkozni és egyre jobban fog menni. Néha eljöhetsz a faltol és akkor úgy próbáld meg. Ha ezek sikerültek és már biztossan álsz kézen. Akkor erősitsed magad fekvőkkel vagy kondi terem mindegy. És akkor meg lehet próbálni az erő kézen állásokat. Az olyan, hogy te nyomod ki magad és semmi lendület nincs benne. A kézen állást meg csak gyakorolni kell majd.
2010. júl. 13. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel, de a falnál vagy akkor úgy csináld h ne érj hozzá a falhoz teljesen, egy kicsit messzebb legyen a kezed és először engedd neki a lábad a falnak, majd kicsit lökd el magad úgy h egyenesen állj, majd vissza és ezt ismételgesd, így rá fogsz érezni.
2010. júl. 13. 15:25
 3/5 anonim válasza:

Sok-sok gyakorlat kell hozzá. Én 2 évig akrobatikáztam. Nekem 1 év után sikerült. Aztán nem csináltam és kijöttem a gyakorlatból. Bár nekem gyenge a csuklóm úgyhogy azért sem tudtam gyorsan elsajátítani. GYAKOROLNI KELL!! SOKAT.

Sok sikert. 14/L

Nora válasza

2010. júl. 14. 20:19
 4/5 anonim válasza:
Jajj előző vagyok. Az is fontos, hogy előtte melegíts be. Karod, CSUKLÓD, derekad. Mert elég komoly sérüléseket szerezhetsz. Nora . :)
2010. júl. 14. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2010. júl. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!