Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem meréseket? Vagy...

Írnátok nekem meréseket? Vagy csak olyan dolgokat, amik kirepítenek a komfortzónámból?

Figyelt kérdés

Karácsonyig kellene.

17 vagyok és lány.

Már így is csináltam pár dolgot, ami megváltoztatta a hétköznapjaim, de kellene még.

Könnyebb lenne, ha egy lista szerint csinálnám a dolgokat. Szóval írjatok bármit. Csak lehetőleg olyan dolgokat, amiben sem már, sem én nem sérülök meg(ami BIZTOS sérüléshez vezet)

Megbántani sem szeretnék senkit.

De ezenkívül bármit írhattok.

Nem messze lakom Debrecentől(vonattal), és biszexuális vagyok, ha ez segít valamit. :D

Nyugodtan írjatok sokat. És szép napot nektek :)

Ha van olyan, amit az osztállyal csinálhatnánk közösen, azt is szívesen fogadom. (Már van egy két ötletünk, amit megcsinálunk)

Köszi mindenkinek. :)

2019. okt. 2. 06:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikre gondolsz?
2019. okt. 18. 15:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Már véletlenszerűen leülök beszélgetni az iskola ebédlőjében. Sok bátorság kellett nekem hozzá.

Egyszer a Debreceni plázában táncoltam fülhallgatóval. (ez merés volt, sok köze nincs Ehez)

Az iskolában pozitív üzeneteket és rajzokat hagyunk random helyeken a barátaimmal.

Elkezdtem ennivalót adni a hajléktalanoknak.

Egyszer egy lányt elhívtam randizni. Nemet mondott, de megpróbáltam. Csak megláttam az utcán, és beszélgetni kezdtem vele.

Van, amikor elkezdték valahol táncolni, és akire ránézek(barát) neki is kell. Van, amikor a folyosó két oldalán állunk, de tökre vicces.

Ettünk már gabonapelyhet, tejjel, tállal..

Tervezzük, hogy viszünk majd kenyérsütőt és melegszendvicset csinálunk a suliban.

Tavasszal pizsamában fogunk menni a suliba.

Nem tudom. Nem kell nagy dolognak lennie. Csak picit érdekes legyen. :)

2019. okt. 18. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Testnevelés ötlözőből gyere ki meztelenül.

Smárolj le egy másik lányt.

Sok sikert

2020. szept. 30. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!