Nem tudok kilépni a komfortzónámból, vagy egyszerűen csak önbizalomhiány? Mit tegyek?
Nagyjából 12 éves korom óta eléggé szegényesen járok közösségekbe és nem igazán érzem jól magam a bőrömben. Sokszor próbáltam fogyni, hogy jól érezzem magam, de rá kellett jönnöm nem igazán ez a baj. Leginkább az zavart, hogy mikor társaságba mentem a lányok sokkal felszabadultabbak voltak nála, igen, elég magamnak való vagyok.
Aztán jött, hogy folyamatosan kaptam a pofonokat, hogy milyen erős a pubertás korszakom és pattanásos az arcom, és a sok cseszegetéstől inkább nem jártam közösségbe, csak iskolába. Mindig kitaláltam valamit, csak ne kelljen mutatkoznom a barátaim előtt, de persze nagyon vágytam a barátokkal való együttlétre. Elég fiús is vagyok, szóval más miatt is sokszor rám szóltak (a kinézetemet illetően), és bár nem vagyok a sértődékeny típus és akkor ott nem is vettem magamra a dolgot, de tudtam, hogy ez nincs rendben és engem is zavart. Szóval ha nagyon kellett menni valahova akkor pingvinnek öltöztem, hogy csak az arcom látszódjon... azt is igyekeztem takarni a hajammal.
17 vagyok és rengetek internetes barátommal szeretnék találkozni... De nagyon félek, hogy milyen visszajelzést kapok a külsőmet illetően... ez normális?
(Mellesleg a pubertással járó pattanásokat nem tudom kiküszöbölni, úgy sem, hogy nagymamám és édesanyám is kozmetikus, csak gyógyszerrel, amit 6 havonta szedhetek és mindössze 2-3 hétig tiszta tőle az arcom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!