Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok barátkozni?

Miért nem tudok barátkozni?

Figyelt kérdés
Régebben rengeteg barátom volt és igazán élénk személyiséggel rendelkeztem. Mióta új iskolába kerültem valahogy teljesen más minden, pedig pozitívan álltam hozzá a dolgokhoz. Vannak barátaim, de nem olyanok, akikkel mindent meg tudnék osztani. Mostanában nehezebben nyitok mások felé és még a beszéddel is gondjaim vannak. Új környezetben, új emberek között teljesen oldott vagyok és általában én vagyok az, aki kezdeményez, de miután egy kicsit is megismernek visszafogom magam, mert fèlek, hogy valami olyasmit csinálok, amivel leégetem magam, vagy nem is tudom. Elvesztettem az önbizalmamat. Miért van ez? Hogyan tudnék változtatni ezen? Volt-e már valaki hasonló helyzetben?

2018. aug. 15. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként ez érdekes. Tudod bekerultel egy uj környezetbe az iskola miatt,az eddigi barátaidnak is suli van,viszont ez nem azt jelenti,hogy nem találkoztok/beszeltek,ha igaz barátaid vannak,nemde?nincs igazam? Az uj környezetben se ártana ismerkedned. Azért mer van 3haverom nem azt jelenti,hogy nem fogok tovább ismerkedni,ugyi? Szűrd az embereket a szempontok alapján. ( egészséges/ésszerű kereteken belül!!!!4!!négy)

Fejleszd a szociális képességeidet.

Csernus Imre könyveit nagyon tudom ajanlani (nyugi nincs 500000oldal,nem hosszú,nem unalmas) férfi, kiút...a férfi amúgy nem csak ferfiaknak/ferfiakrol szol,erről szó sincs,ezt emliti is a könyvében. Remélem tudtam segíteni.

2018. aug. 15. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért kell szétboncolni??? Ez ugyanaz a kérdés!

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

2018. aug. 15. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!