Jófogáson megéri telefont venni?
Figyelt kérdés
Jófogáson vennék telefont. Nem tudom hogy számít-e, de úgy van beállítva, hogy boltokat mutasson.
2019. szept. 2. 16:23
1/5 anonim válasza:
Nem éri meg. Nincs rá garancia, ha bármi hibája van, nem cserélik vissza, és hát, használt telefonnál bizony nagy esély van rá, hogy gyíkosan kapod.
2/5 anonim válasza:
Ha értesz hozzá és tudod mit veszel és miért, akkor nagyon is megérheti... Ha csak név/márka/típus alapján ráböksz a legolcsóbbra, akkor nyílván rá is faraghatsz.
3/5 anonim válasza:
Én konkrétan 2 éven át ebből éltem, megvettem olcsón eladtam drágán, megvettem a törötteket, beázottakat fillérekért, összeszeteltem belőlük működőt, eladtam drágán.
4/5 anonim válasza:
En egyszer vásároltam csak..jó tanuló penz volt. Maradok a személyes vételnél. Azért vettem meg,mert az illető ugy hirdette,most kapta,de nem tetszik neki,vett masikat es az felesleges.Új,es szuperül működik.Ami persze kamu volt. Mivel egy hasznalt roncsot kaptam, ami szét volt esve. Mikor ra irtam,azzal takarózott,hogy ő is most kapta,nem tudta hogy "szemét" Utána persze le tiltott. Légy óvatos,sosem tudhatod milyen csalóba futsz bele. Sok szerencsét! 🍀
5/5 anonim válasza:
Én vettem a jófogáson és esküdözött az eladó hogy szép és nagyon megkímélt ez igaz is volt tényleg de eszembe nem jutott megkérdezni hogy működik e rendesen mindene. Nem működött, nekem kellett megjavítanom. Szerencsére értek hozzá. Tehát kérdezz rá bátran mindenre mert nagyon nagy sumákok vannak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!