Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eladtam jófogáson egy telefont...

Eladtam jófogáson egy telefont (részletek bent)?!

Figyelt kérdés
sziasztok!jófogáson eladtam egy telefont(hozzá teszem semmi probléma nem volt a telefonnal)..személyesen találkoztunk.. ő kipróbálta,én pedig megmutattam neki egyéb funkciókat a készüléken(látszott az illetőn, hogy nem nagyon ért hozzá) kifizette a megbeszélt összeget majd pár óra múlva pedig hívogatott, sms-t küldött amiket én csak másnap tudtam megnézni mert dolgoztam..most sms-ben fenyegetőzik, hogy fel fog jelenteni! hozzá teszem cigány az illető...éppen ezért nem is merem vele felvenni a kapcsolatot..adódhat ebből bármi féle problémám ha feljelent? adásvételit nem írtunk és csak a telefonszámomat tudja.

2017. júl. 23. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak a szája nagy. Ha tudná hol laksz, akkor is csak a duma menne. Hagyd a francba.
2017. júl. 23. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Minek adtad meg a számod? Majd megtanulod hogy cigánnyal nem üzletelünk.
2017. júl. 23. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
De miért akar feljelenteni?
2017. júl. 23. 10:49
 4/7 anonim válasza:
Én ilyen kis vackokra is szoktam írni adás-vételit, melyben kikötöm, hogy a vásárlást követő hibákért felelősséget nem vállalok.
2017. júl. 23. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Cigánnyal nem érdemes üzletelni.. pont ezért.
2017. júl. 23. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:

a számom muszáj volt megadni, mivel telefonon beszéltünk meg mindent :)

akkor azt mondjátok, hogy ne foglalkozak vele?

2017. júl. 23. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Jófogás.. Ja nagyon az.. Én a minap vettem egy tabletet,egy dagadt normálisnak tűnő gyerektől,majd mikor haza értem vettem észre hogy belenyúlt,és képernyő hibája volt,amit teljesen elhalgatott. Én nem csináltam ügyet belőle,mert megszereltem és már jó.. De ennyit a nagy magyarokról :)
2017. júl. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!