Mit tehetek akkor ha rendeltem egy telefont jófogáson 42 ezer forintért . és egy törött kijelzőjü előfizus telót kaptam! Név meg van de 250 km-re lakik tőlem? Fel lehet jelenteni?
A rendőrséget nem fogja érdekelni a távolság, és át is vertek téged, tehát van okod feljelentést tenni. Más dolog hogy ilyenkor azt fogják mondani hogy neked kell bebizonyítani, mert a másik fél mindent le fog tagadni és majd rád fogja hogy ő elküldte, de te le akarod húzni a telefonnal és pénzeddel is. Akkor vagy jó helyzetben ha ő másokat is megkárosított már és többen is feljelentették.
Máskülönben: nem szabad magánszemélytől vakon, megvenni semmit, simán átvernek vele.
Azt látom hogy nem sokat értesz hozzá.
Milyen előfizus telefon?
Az előfizetés az kártyára vonatkozik, az hivószámhoz tartozik. Egy telefont törlesztő részletre is lehet venni.
Tehát kártyafüggetlenről volt szó, de te szolgáltatófüggőt kaptál, sérülten. Azt gondolom, hogy a sérülés esetében nincs szerencséd, mert soha nem fogod tudni bebizonyítani, hogy nem nálad sérült meg. Egy esélyed lett volna, ha a telefont futárral küldi, előtte bontod ki és így tanúként igazolhatta volna a sérülést. Postán maradónál, és a futár előtt ki nem bontott csomagnál esélyed sincs.
A szolgáltatófüggetlenség egyszerűbb, mert ha van írásos nyoma annak, hogy ő függetlenként hirdette a telefont és mégsem az, akkor élhetsz az elállás jogával. DE a slusszpoén: mivel sérült a telefon, ő követelheti rajtad a telefon javítási költségeit. Drága tanulópénz volt.
azt írta hogy 30-as. de nem fagadja el a 20-as at sem egyáltalán nem tudom használni. teljesen kétségbe estem
ha feljelentem el érhetek valamit? vagy drága lenne a nyomozás ?
""drága lenne a nyomozás?""
:D :D :D Basszus te melyik bolygón élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!