Törött telefon képernyővel a telefon feloldható valahogyan?
A probléma az lenne, hogy a telefonomnak a képernyője berepedt, nem érzékel de teljesen lehet rajta látni mindent. Ahoz viszont hogy a mobiltelefonról letudjam szedni az adataimat ahoz fel kell oldani.
-USB OTG mód egérrel kifújva, mert sajnos nem támogatja azt a módszert.
Azon gondolkodtam, hogy van-e olyan program amivel a telefonomnak a képernyőjét tükrözni lehet-e a számítógépre és azon által egérrel feloldani a Pin-kódos zárat.
Olvasgattam utána rengeteget, Samsung telefonoknál egy alkalmazással egyszerűen le lehet menteni az adatokat pár kattintással.
Ez egy HTC Desire 626(x) Modell.
USB-Debugging mód alaphelyzeten van, azt nem tudom, hogy be kellett volna-e kapcsolni, vagy alapból bekapcsolt helyzetben van.
tegyél bele átmenetileg egy kijelzőt
vagy gsm, octopus boxszal leszedik a jelkódot, természetesen ez illegális, szóval lehet hogy nem mindenki vállalja el
Átmeneti kijelzős próbálkozásom volt, egy alaplap hibás HTC Desire 626x-nek a képernyőjét kötöttem hozzá az én mobiltelefonomhoz de ugyan az a probléma jelentkezett mint a réginél, az érintőpanel sértetlen volt, egy hajszálkarc sem volt rajta és megint csak megjelenítette a feloldóképernyőt de nem lehetett érintéssel vezérelni.
A kábeleket ellenőriztem hogy rendesen a helyén van-e és nem volt semmi probléma sem.
Benne lennék akármilyen megoldásban, ugyanis fontos adatok vannak rajta a munkámmal kapcsolatban, plusz családi fotókat is megszeretném menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!