Az animéseket a benne levő vernyákoló kislányok miatt ítélik el? Több lenn
Mindenki érti mire gondolok, aki valamennyire is ismeri az animéket, ezek a "kiherélt hörcsöghangon" visítozó kislányok nagyon sok animében benne vannak, hazavágva ezzel a műfajt, és negatív előítéleteket okozva a nézőinek. Bevallom, én nem merném senkinek elmondani hogy animéket nézek, mert egyből jönne az, hogy gyerekes, pedofiloknak van stb...
A japánok ott rontották el ezt a műfajt mikor beletették ezeket a kislány karaktereket...
A "vernyákoló kislány" hang csak az európai fülnek furcsa, ugyanis a japán nőknek alapból elég magas, vékony hangjuk van (kivéve az időseket). Keress olyan videókat, amiben japán nők beszélnek, hallani fogod, hogy a legtöbb felnőtt nőnek is számunkra "kislányos" hangja van. Ott az a furcsa, ha valakinek telt, mély a hangja.
Az meg borzasztó nagy hülyeség, hogy az anime gyerekeknek van. Igen, akad olyan is, de a legtöbbnek pont a felnőttek a célközönsége, mert komolyabb témákat, bonyolultabb történeteket boncolgat. Attól még, mert valami rajzolva van, nem biztos, hogy gyerekeknek szól.
Nem azért de nekem jobban tetszik így az anime hogy vannak benne „”kiherélt hörcsöghangon” visítozó kislányok” mintha csak ilyen komoly lenne és uncsi semmivel feldobva szinte már kényszerítenék magam a történet szempontjából hogy folytassam (csak mert az alaptörténet izgi de a megvalósítás nem annyira)
Sorry de nekem ez a véleményem ha valakinek nem tetszik az nyugodtan elkezdhet vitatkozni (de nem velem >.<)
A japán szinkron méltán világhírű! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!