Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Titeket zavarnak ezek a...

Titeket zavarnak ezek a dolgok az anime-kban? Több lenm

Figyelt kérdés

Ezekre gondolok: szexualizálják a kislányokat, tehát sok animéban vannak a kiherélt mókushangon vernyákoló kislányok (onícsan), ez konkrétan bújtatott pedofilizmus, akárhogy is lehetne magyarázni...

A másik meg az unalomig ismert klisék: nyári fesztivál yukatában, onsenba menni, mellfogós esések, srác verése ha véletlen meglátja a lány bugyiját és hasonlók...

2019. jan. 27. 18:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%

"Ez nektek normális? Azon fantáziálni hogy szerelmes vagy a testvéredbe, akivel le is feküdnél? "

Komolyan mondom üss már fel egy töri könyvet az ókori Görög o-ról v Romáról Orgia címszó alatt v mondjuk nézd már meg h a Pompeii freskókon mi van. A szexualitás

az emberi élet része valahol extrémebben valahol kevésbé.

Egyébként meg az EGÉSZ Anime műfajt a tesószexel azonosítani szimplán korlátoltságra vall. Az Incest kategóriát el kell kerüljed és csá.

Ajánlok párat ha már szimplán fizetős a Google v nem tod mi az.

- Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo

- Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles

- Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo

- Girls und Panzer

- Heavy Object

- Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri

- Absolute Duo

Ezekből egyik sem tesó szexes.

2019. jan. 29. 19:05
 22/22 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy minden anime sz*r és kerülnivaló, a címben is csak annyit kérdek, hogy zavarnak-e titeket a fenn említett dolgok. Igenis vannak jó animék, mint pl: a listádból a Gate, Heavy Object, Cross Ange. Én csak azt akarom ezzel a kérdéssel mondani, hogy egyre több animéba kerül bele a fenn említett negatív dolgok, amiknek nem kéne. Ők is a piac igényeit elégítik ki, ezért is lesz egyre több ilyen dolog...
2019. jan. 29. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!