Ti hisztek a kötelező animékben? Ha igen, melyeket tartjátok annak?
Nem, szerintem ennek átlag nézőnél nincs értelme. Hiába van mondjuk egy zseniális horror anime, aki nem bírja ezt a műfajt, annak miért is kéne látnia?
Viszont ha valakinek kötődik a szakmájához, pl. animációval foglalkozik, akkor lehetnek olyan művek, amiket azért illik ismernie.
Én nem mondom, hogy akkor nevezheted magad csak animefannak, ha láttad a DN-t... De ha szereted az intelligens főszereplőket, a szellemi párharcokat és a krimit, akkor melegen ajánlom.
Régen én is utáltam egyes animéket csak azért, mert agyonistenítették, de sikerült félre tennem ezt az előítéletet, s "saját kezüleg meggyőződnöm róla", hogy milyenek is azok. Nem mind volt olyan jó, ahogy mondták, de némelyikük kedvenceimmé váltak. Ezzel azt akarom mondani, hogy butaság csak azért nem nézni animéket, mert azokat mindenki nézi, ezért ellenszenvesnek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!