Mi a kedvenc animációs egész estés filmetek? És miért? Ha van kedvetek, írhattok hozzá indoklást is, miért tartjátok ezt a kedvenceteknek.
Nehéz választani.
Nekem az Oroszlánkirály, a Némó és a Szilaj a 3 kedvencem.
Talán az Oroszlánkirályt emelném ki ebből a 3-ból, mivel annak 3 része van, így bővebb a sztori. A zenék is nagyon jók benne, vicces is.
Hát én is több film közül választanék, de nem tudom eldönteni, hogy ezek közül melyik az abszolút kedvenc.
Oroszlánkirály(első)
Toy Story(első)
Shrek(első)
Némó nyomában
Szörny Rt.
Wall E
Képtelen lennék egyet választani, mert imádom az animációkat, inkább felsorolom azokat, amiket ezredszer is szívesen újranézek bármikor, pedig fejből tudom az összeset.
DreamWorks-remekek: Shrek-franchise, Bébi úr, Mr. Peabody és Sherman kalandjai; kevéssé ismert darabok: Turbó (kiszámítható, de nagyon cuki), Az öt legenda (kedves történet megfelelő mennyiségű poénnal)
sírva röhögős Aardman-gyurmaanimációk: Elvitte a víz, Csibefutam, Kalózok - A kétballábas banda (ha jól emlékszem a magyar címére)
Peter Rabbit (igaz, ebben csak az állatok animáltak, de ők a főszereplők)
A kis kedvencek titkos élete (aranyos és izgalmas, az egyetlen Illumination-film, ami meg tudott nyerni magának)
The Angry Birds Movie (Red a lelki társam a tömény szarkazmusával)
Gólyák (imádnivaló, bár nagyon megríkat)
Sausage Party (a fentiektől merőben eltérő, szigorúan 18+ film, pont a magamfajtának való beteg humorral)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!