Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek az Inuyashik...

Mi a véleményetek az Inuyashiki (the hero) című animéről aki látta?

Figyelt kérdés
2017-ben jelent meg ha jól tudom. Kíváncsi vagyok mit szóltatok hozzá, kit kedveltetek meg és miért? és akit em kedveltetek miért nem?

2018. aug. 10. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem egész jó volt. Többet is ki lehetett volna hozni az alapötletből, de így sem volt rossz. A "Yagami Light copy" srác volt nekem a legszimpatikusabb. Valamiért mindig is érdekesnek tartottam a szociopata karaktereket, legyen szó akár könyvekről, akár animékről. Különösen azt a kettősséget kedvelem bennük, hogy az emberek többségét nem látják többnek egy eldobható zsebkendőnél, mégis van néhány személy, akivel tényleg törődnek. (SPOILER: Az egészben az tetszett a legkevésbé, hogy az öreg férfi elkényesztetett lánya végül megmenekült. Halált érdemelt volna az az önelégült kis csitri, amiért annyira lenézte a haldokló apját, csak mert nem gazdag (?!!).)
2018. aug. 11. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel, az utolsó mondatot kivéve. Egy trauma megváltoztatja az embert. A lányt is elmozdította egy másik jobb irányba. Legalábbis emlékeim szerint.

Én Hiro-t bírtam legjobban a történetben. Ő sokkal összetettebb karakterre sikerült. Ahogy kiderül az animéből, Hiro soha nem volt gonosz, vagy egy elveszett, céltalan fiú. Az egész dili akkor kezdődött nála, amikor rájött, hogy robottá vált. Szerencsétlen gyerek (mert még valóban gyerek) nem tudta feldolgozni azt az egészet, ami vele történt, azért vált olyanná, amilyenné. A tettei ellenére volt benne még valami emberi. Hisz szerette a családját, szerette a barátait és vágyott arra, hogy visszakaphassa az eddigi életet.

Nekem az ő karaktere nagyon tetszett, sokkal összetettebb, kidolgozottabb volt, mint a papié.

Azért kezdtem el egyébként nézni az animét, mert nem mindegyik animében lát az ember főszerepben egy 58 éves urat. Aki ráadásul még robottá is válik. Ez nagyon volt az, ami még nagyon tetszett benne.

2018. aug. 11. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Talán egy vagy két részt néztem meg belőle, de az olyan semmilyen volt, hogy hagytam a szarba.
2018. aug. 11. 19:05
 4/4 Trevor. ***** válasza:
56%

A véleményem már leírtam egy korábbi kérdésnél, így azt csak belinkelem: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Inuyashikit már az elején megkedveltem, jó ember volt és végig az maradt. Az egész animéből a kedvenc részem az első rész első fele, amikor látható, hogy a családja mennyire leszarja és a kutya jelenti neki a legjobb társat (és eleinte még azt sem akarja engedni neki a család, hogy megtartsa a kutyust). Hirot egy pillanatig sem kedveltem, még a legvégén sem. Tény, hogy a lány miatt változott meg a végére, csak ha valakit 10 részen át utálsz, nehezen fogod megkedvelni egyetlen epizód alatt.

Bár még nem láttam, de a mangaka korábbi adaptációja, a Gantz is gondolom valamilyen szinten hasonló az Inuyashikihez, így ha ez tetszett, érdemes lehet megnézned azt is.

2018. aug. 13. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!