Inuyashiki c. animéről pár kérdés (? ) (Spoiler)
Tegnap fejeztem be ezt az animét és nagyon tetszett^^
Pár kérdés felmerült benne a végével kapcsolatban.
1, Az aszteroidán Inuyashiki megkérdezte Hirot, hogy mit keresett akkor a parkban, mikor ez az egész géppé válás történt. Én is elkezdtem rajta gondolkodni és nem hiszem, hogy véletlen volt. Sem az, hogy ott volt sem az, hogy végén feltette ezt a kérdést neki.
2. Hiro mikor lefuttatta a szimulátort neki az jött ki, hogyha önmegsemmisít akkor megmenti a földet. Ez miért fulladt kudarcba?
Végső soron az is érdekelne, hogy nektek hogyan tetszett ez az anime:)
Az elsőre nem tudom a választ, viszont Hiro önmegsemmisítése nem volt elég, hogy az aszteroida röppályája megváltozzon, ezért kellett Inuyashikinek is felrobbantania magát és így már megmenekülhetett a Föld.
Ami az animét illeti, nekem nagyon tetszett. Végre nem egy töketlen középiskolás srác, hanem egy majdnem nyugdíjas bácsi volt a főszereplő, akit elhanyagolt a családja és a kutya jelentette neki az egyetlen társat. Inuyashiki és Hiro ellentétes viselkedése, a jó és rossz megtestesülése is érdekes volt. Ha már spoiler, akkor nem hittem volna, hogy egy ilyen akció sorozaton képes leszek megkönnyezni, de ez is sikerült, amikor Inuyashiki megmentette a lányát. Negatívum, hogy nagyon rövid és túl tömör volt, de még így is a szezon egyik legjobbja volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!