Kuroko no Basuke animéről/mangáról vélemény?
Tényleg a Slam Dunk a legjobb.
A Kurokot én nagyon meguntam a 2. évad végére, 3. évadot végigszenvedtem hátha alapon, de minek... a végére már mindenki irritált.
Sajnos az előttem szólókkal kell egyet értenem. Az anime egyáltalán nem rossz, de jónak sem mondanám. Elszórakoztat, ha épp nincs más amit nézhetnél, de két évad nekem is elég volt, hogy megunjam. Harmadikat már nem néztem meg. Másodikban még reménykedtem még, hogy visszahúzza a sorozatot, de nem így lett. Valóban nem rendelkezik túl sok egyediséggel, slam dunkot nem képes fölülmúlni, karakterek nagyon egysíkúak. Sport animék hajlamosak az ellaposodásra, Kuroko pedig nagyon ebbe a hibába esett.
Amennyiben nagyon szereted a sportot (főleg a kosarat ugye) vagy a sportoló bishiket (freeeee...) akkor valószínűleg nem lesz vele gond. (bár én is versenyszerűen kosaraztam középiskolában, de ennek ellenére nem érintett meg különösebben)
Értem :) köszönöm a ti válaszaitokat is :)
Igazából fogalmam sincs, hogy miért lett a kedvenc animém. Soha nem foglalkoztam a kosárlabdával, nézni sem néztem. De amikor a Kurokot Elkezdtem nézni, nem tudtam abbahagyni. :D és most nézem végig harmadszor, és nekem ugyanolyan izgalmas mint amikor legelőször láttam :) olvastam egyébként valahol, hogy ha sport animéről van szó akkor a Haikyuu jobb a Kurokonal. De egyenlőre odáig még nem jutottam, hogy azt megnéztem. Arról az animéről mit gondoltok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!