Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kuroko no Basuke animéről/mang...

Asamii kérdése:

Kuroko no Basuke animéről/mangáról vélemény?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? :) ki a kedvenc karakteretek? És van olyan szereplő, akinek a viselkedése irritál titeket? :)

2016. ápr. 17. 20:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Slam Dunk olcsó koppintása, mainstreamre hangolva. Semmi egyediség nincs benne, végig néztem 2 évadot, végig vártam milyen lesz az új karakter mert jól bevezették őket, de mindegyik olcsó klisé lett.
2016. ápr. 17. 21:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a kedvenc animém. :) a mangát még nem olvastam, de tervbe van. Természetesen nem áll szándékomban beléd kötni, se senki másba. Ízlések és pofonok :) csak kíváncsi vagyok, hogy a többi embernek mi a véleménye róla. Köszönöm a válaszod. :)
2016. ápr. 17. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg a Slam Dunk a legjobb.

A Kurokot én nagyon meguntam a 2. évad végére, 3. évadot végigszenvedtem hátha alapon, de minek... a végére már mindenki irritált.

2016. ápr. 18. 07:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az előttem szólókkal kell egyet értenem. Az anime egyáltalán nem rossz, de jónak sem mondanám. Elszórakoztat, ha épp nincs más amit nézhetnél, de két évad nekem is elég volt, hogy megunjam. Harmadikat már nem néztem meg. Másodikban még reménykedtem még, hogy visszahúzza a sorozatot, de nem így lett. Valóban nem rendelkezik túl sok egyediséggel, slam dunkot nem képes fölülmúlni, karakterek nagyon egysíkúak. Sport animék hajlamosak az ellaposodásra, Kuroko pedig nagyon ebbe a hibába esett.

Amennyiben nagyon szereted a sportot (főleg a kosarat ugye) vagy a sportoló bishiket (freeeee...) akkor valószínűleg nem lesz vele gond. (bár én is versenyszerűen kosaraztam középiskolában, de ennek ellenére nem érintett meg különösebben)

2016. ápr. 18. 16:38
 5/12 A kérdező kommentje:

Értem :) köszönöm a ti válaszaitokat is :)

Igazából fogalmam sincs, hogy miért lett a kedvenc animém. Soha nem foglalkoztam a kosárlabdával, nézni sem néztem. De amikor a Kurokot Elkezdtem nézni, nem tudtam abbahagyni. :D és most nézem végig harmadszor, és nekem ugyanolyan izgalmas mint amikor legelőször láttam :) olvastam egyébként valahol, hogy ha sport animéről van szó akkor a Haikyuu jobb a Kurokonal. De egyenlőre odáig még nem jutottam, hogy azt megnéztem. Arról az animéről mit gondoltok? :)

2016. ápr. 18. 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Haikyuu 1. évadot imádtam, a 2.-ra azt is már félig meguntam, csak a szereplőket szeretem, annyira idióták.
2016. ápr. 18. 16:55
 7/12 A kérdező kommentje:
És esetleg a Slam Dunkot valahol megtudnám nézni magyar felirattal? Vagy mivel régi anime nehéz megtalálni? :)
2016. ápr. 18. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Én angolul láttam vagy 5 éve. Marha jó volt megéri megnézni. :D
2016. ápr. 18. 17:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor mindenképp megfogom nézni:D
2016. ápr. 18. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem se a kedvencem, egy évad bőven sok volt belőle :D Koppintás, nem koppintás, eleinte láttam benne a potenciált, de hála a tökéletesen érdektelen (néhol egyenesen irritáló, pl a kék hajú csávesz meg a felhőkarcoló vöröske) szereplőknek, szépen kihúzta magát a listámról. De ami a legeslegjobban felcs.szett, azok a béna szipiszupiképességek. Mert ugyebár, fájna normális slice of life-ot csinálni. Ha démonokkal harcolnak benne, akkor azt mondom, oké kellenek, mert nem akarjuk kinyírni a szereplőket (khm-khm), de most egy rohadt kosármeccshez aztán feltétlen kellett...
2016. ápr. 18. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!