Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mennyire gáz, hogy animésnek...

Mennyire gáz, hogy animésnek mondom magam és még csak 10 animét néztem végig?

Figyelt kérdés

Szerintem ez iszonyú kevés, és nem értem, hogy lehet ez, pedig nagyjából egy éve animézek rendszeresebben. Van olyan animés ismerősöm, aki kb. ugyanennyi idő alatt több mint 100 animét nézett végig...

Rengetegbe belekezdtem, és igazán nem mondhatom, hogy nincs időm, de most néztem végig a 10.-et.

Animések, ez mennyire gáz szerintetek?

2018. márc. 16. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

"bármelyik (a műfajban) animebe képes belekezdeni azt mondván lehet hogy a végén még megtetszik"

Igen, én is így vagyok ezzel, és szerintem pont ez a helyes hozzáállás. Kedves #9-es, szerinted miért kéne élből elutasítanom egy olyan animét, ami nem az "én" műfajom, vagy amitől még nem vagyok oda meg vissza 1 rész után?Az animékben az a legjobb, hogy annyiféle van, és minden műfajból illik legalább néhány darabot megnézni, mert elég esetlenül jönne ki, ha például valaki shounen-ekben szakértő lenne, seinen-ből meg még egyet se látott volna. Ráadásul mindenki tud találni bármilyen műfajban neki tetszőt. Az hogy nem jött be a Code Geass, még nem jelenti azt, hogy nem szereted a mechát, mert a Gurren Lagann még bejöhet. Ha nem jött be a Tokyo Ghoul, még tetszet a Parasyte. Egy akció-fan is szeretheti a slice of life-ot, egy vígjáték-ecchi-fant is magával ragadhat egy tragikus befejezésű dráma... és még sorolhatnám. Sokféle animébe kell belekezdenünk ahhoz, hogy tájékozottak legyünk, és csak akkor kell valamit dobnunk, ha tényleg annyira szörnyűnek találunk, hogy nem bírjuk továbbnézni.

2018. márc. 17. 14:43
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Hát, nem számolom, de sztem én is 10 körül néztem végig (+anime filmek). Tök mindegy mennyit nézel, csak csináld azt, ami jólesik ;-) Engem sem köt le a: Fairy Tail, Naruto, Bleach, ezért nem nézem őket, de szerintem ez nem ciki. Kicsit sajnálom, hogy nem tudom átélni azt a rajongást, amit sok barátomnál látok ha meglátják Ichigo képét vagy hasonló, de ez van. Élvezem azokat amik nekem tetszenek.
2018. márc. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!