Mit ajánlotok egy tapasztaltabb animesnek?
Pedig sokat segítene egy lista, mert elég rossz érzés (nekem legalábbis) amikor összegyűjtök pár animét ajánlásra (akár még szöveggel/ajánlóval együtt) majd megkapok egy olyan választ, hogy "Köszi, de mindet láttam."
(Amúgy a legegyszerűbb, ha regisztrálsz MyAnimeListre/AnimeAddictsra/egyéb animés adatbázisokra, és akkor elég a listádat megosztani - persze előtte ott is össze kell gyűjteni, mit láttál, de tényleg érdemes megcsinálni. Én se tartom fejben -meg gondolom más se- azt a 450 animét, amit eddig láttam.)
Ugyanazt tudom elmondani, mint az első.
Plusz mit is jelent, hogy viszonylag sokat láttál? Mi volna a viszony? Sokan 200-ra azt mondják, hogy viszonylag sok, de például, ha én vagyok a viszony, akkor az előttem író 450-e is viszonylag kevés. És sokkal könnyebb ajánlani, ha az a viszonylag sok 200 környéke, mint ha mondjuk 600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!