Tapasztaltabb Skyrim fanok! Megéri ezekre a skillekre fejleszteni?
Egy nehézpáncélos harcos karaktert kezdtem, a farkasemberekhez csatlakoztam, és szeretnék még a tolvajokhoz is. Tudom, hogy 50 szintig kapok 50 skill pontot, tehát nem tudnám mindegyik skill fát kimaxolni, de a tolvajokhoz nehéz lenne csatlakozni ha egyáltalán nem tudok settenkedni, és zsebet metszeni. Ezekre a skillekre szeretnék rakni:
-Nehéz páncél
-Blokkolás
-Egykezes fegyver
-Settenkedés
-Zárnyitás
-Zsebmetszés
-Beszédkészég
Tehát megéri egy ilyen hibrid harcos-tolvaj karaktert csinálni, vagy sokkal jobban járok ha a harcos skilleket fejlesztem, és hagyjam a tolvaj céhet inkább a fenébe? Azért szeretnék közéjük tartozni, mert orgazdáknál is eladhatok, akik még több pénzt hordhatnak maguknál, ládákkal fejleszthetem a zárnyitás képességemet, ingyen arany és tolvajkulcsok, stb. Tapasztaltabb játékosok, mi a véleményetek?
A Thieves Guild történetszálat simán végig lehet vinni harcos karakterrel. Maximum néhányszor vissza kellesz töltened egy gyorsmentést, ha nem sikerül a zsebmetszés.
Különben végig kellesz menned dungeon-ökön, ahol banditákkal és magasszintű draugrokkal kellesz harcolnod, szóval nagyon is előnyös ha jó harcos vagy. A banditákat még csak ki lehet játszani, ha assassin típusú karaktered van, de a draugrokat aligha.
Kevered a skillet a perkel.
A skilleidet bármeddig tolhatod, a kapott perk-pontok csak néhány menő tuningot oldanak fel.
Én minden küldi-szálat kitoltam, nagy baromság kiválasztani néhányat közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!