Milyen animéket ajánlanátok egy nagyon kezdő animésnek, aki most ismerkedik a műfajjal?
Igazából 3 hónapja kezdtem el animézni,(de már régebben is láttam párat) nézni szeretném őket,a barátom is ajánlott párat,de szeretném,ha ti is adnátok tanácsokat.
Láttam:
-Slayers
-Digimon
-Pokémon
-InuYasha
-Tokyo Mew Mew
-Kilari
-Trigun
-Cowboy bebop
-Seikai No senki
-Death Note
-Nana
-Save Me! Lollipop
-Hidan no Aria
-EDENs BOwY
-Pretty Cure szériák
-Ao no Exorcist
Kérlek ne írjatok Narutot,One Piecet,Bleacht,és ilyesmiket.
Eőre is köszönöm! :)
Szia! Üdvözöllek az anime világban. ;)
Mikor én kezdő voltam ezeket néztem:
- Ano Hana
- Dusk Maiden of Amnesia
- Sword art Online!! 1,2 (az első jobb)
Na ezeket mindenképp de fontos lenne h. megírnád milyen fajtát szeretnél (pl vámpíros, romantikus, szellemes stb..)
Ui: figyelmedbe ajánlok egy oldalt: [link]
mindenképp nézz rá animéken kívül mangákat, light novelleket (olvasós ) visuall novelleket és drama, doramákat is találsz :)
Remélem segítettem
In x Boku SS, Fairy Tail, Wolf's Rain, Date a Live, Love live! School idol project, Ao Haru Ride
Nekem ezek vannak ugy a kedvenceim kozott es probaltam hasonlokat irni mint amiket te irtal :) (nem letepni a fejem h van ami ne hadonlit xd) remelem segithettem ^.^
Köszönöm szépen az eddigi anime címeket!
Tegnap végig néztem az Anohanát.
Szeretném ha írnátok még nekem,mert nálam úgy megy,hogy 12 vagy 24 rész 1 nap alatt..:)
Összeszedtem jó néhányat, remélem, tetszeni fognak, ezekkel még a te tempódban is elleszel egy darabig.
Towa no Quon
Natsume Yuujinchou
Code Geass
Steins; Gate
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Nodame Cantabile
Seirei no Moribito
Haikyuu!!
Black Lagoon
Higashi no Eden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!