Kezdő animé néző vagyok, milyen humorosat ajánlanátok?
Full Metal Panic! vannak benne olyan részek, amin könnyesre nevettem magam, mivel ment az Animax-on sztem van neten magyar szinkronnal is
Soul Eater ez fenn van neten elejétől végéig magyar szinkronnal, ez inkább harcolós+vicces sztori
illetve a Death Note, ez nem vicces, de általában azok is szeretik, akik sose néznek animét, egy kimondottan remek produkció, ez is megtalálható teljesen szinkronizálva
ikiki,
a kérdező humorosat kért, a Bleach nem az, sztem a Bleach csak elrettentő példa lehet...
Hogy ha nagyon röhögni akarsz ott a :
Beelzebub /Shounen Comedy/
Gintama /Shounen Comedy/
Haiyore!Nyaruko-san /Shounen Comedy/
Tengen Toppa Gurren Lagann
Dusk Maiden of Amnesia
KHR /Shounen Comedy/
Toradora
Welcome to NHK!
K-On!
Bakuman
Bakuman 2nd /3.évad októbertől/
Higashi no Eden
Kuragehime
Honey and Clover
Danshi Koukousei no Nichijou
To Love Ru
Motto To Love Ru
To Love Ru : DARKNESS /Októbertől a kövi szezonban/
A FullMetal Panic azért szerintem 1 fokkal gyengébb ezeknél de azis bennevan még bőven a jó kategóriában.
De ha nagyágyút akarsz venni , ott a One Piece , ami igaz nem a humor van középpontban , de belehet rajta fosni a nevetéstől.
A másik ilyen a Gintama , harc nagyon ritka benne , végig a humorról szól szinte , volt jó pár olyan rész amine befo*tam szószerint!
A Beelzebub , azmeg egy alap shounen comedy , jó harcok , 1 főszereplő 1 antihős , olyan hülye hogy már fáj , belehet szarni ezen is :D
Mivel írtad kezdő animés vagy ezért írok 1-2 ami igaz nem humoros , de ha komoly animés akarsz lenni ne hagyd ki .
Berserk
Mirai Nikki
Angel Beats!
Code Geass
Claymore
Elfen Lied
Sokan olyanokat írtak, amik szinkronosak.. attól még nem lesz humoros.
A FullMetal Panic! szerintem éppen hogy beesik ebbe a kategóriába.
Én nagyon imádom, a kedvencem is Gintama :) tényleg nézd meg!
Ezek után, az eléggé érdekes témákat feszegető Seitokai Yakundomo. Bár ecchi-t ír műfajnak, nem gondolom, hogy az lenne, inkább csak a viccek miatt.
Danshi Koukousei no Nichijou, láttam, más is írta, ilyen rövid részes, bár 1 részen belül vannak, szóval rendes 24 perces részek vannak.
A Nem rég kezdődő (még nyáron) Binbougami ga! elég vicces, bár csak az első 2 részt láttam XP
A Haiyore!Nyaruko-san is elég sok humorban bővelkedik.
Egy szintén kihagyhatatlan, Hetalia Axis Powers majd a World Series. Rövid 5 perces részek, itt is humor, az országok kiparodizálása.
Arakawa Under the Bridge, itt sok a szó, szerintem nagyon jó, érdemes megnézni.
Soyonara Zetsubou Sensei, itt is érdekes a cselekmény, jó humor, jó történet, illik hozzá a grafika.
Esetleg a Himawari!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!