Életed legrosszabb animéje?
Pedig már akartam írni, hogy Boku no Pico. :D
Igazából olyat nem tudok mondani, ami rossz, és amiből legalább pár részt megnéztem, mert eleve olyanokat nézek, amik leírás alapján jónak tűnnek.
Jó kérdés, igyekeztem kerülni az egyértelműen trágyadombra szánt darabokat ezért nincs olyan sok-
A "szarból várat" kategória:
Brynhildr in the Darkness és Mirai Nikki (ezek úgy rosszak hogy legalább lehet röhögni rajtuk)
High school dxd (itt is van némi élvezetfaktor azért)
Szimplán kaki:
FMA Shamballa hódítója
Tokyo Ghoul
A legalja:
Berserk 2016/2017
SaO
"A Mirai Nikki egy teljesen jó anime lenne, ha nem lenne tele plot holeokkal meg felejthető és/vagy idegesítő karakterekkel :/"
Ja, tehát az egészet át kéne írni. IKSZDÉ
Mai napig nem értem miért néztem meg a Toradorát. Klisés, egy szerethető karakter sem volt benne, szóval nagyot csalódtam.
Vannak olyanok, amiket félbehagytam, mert nem tetszettek: Himouto! Umaru-chan, (unalmas és idegesítő főszereplő) Shirokuma Cafe, (nagyon aranyosak az állatkák, de nem szól körülbelül semmiről sem) Jinrui wa Suitai Shimashita, (szintén untam, bár lehet csak én nem értettem benne a szatirikus utalásokat) Masamune-kun no Revenge (eredetileg is csak poénból kezdtem bele, mert a shoujo-imádó osztálytársam sem bírta végignézni, de azt kell mondjam szörnyen klisés)
Anno élveztem, de pocsék még a Nijiiro Days is, hát akkor a Brothers Conflict, melyben mind a szereplők gagyik, mind a grafika.
Ez nagyrészt az én szubjektív véleményem, remélem nem bántottam meg senkit. (:
Deliman Crybaby:Ami szerintem Orban Victor kedvence! Na de a tortenet meg jo is lenne csak annyira csapzot a vege!
Pupa:Nekem tetszett de a folytonoscenzura az agyamra ment
Mew mew power:En ezt inkabb le tagadom, hogy neztem (Ez volt az 1. animem azt hiszem)
Is jo tanacs! Soha nenezd meg a mangas folytatasokat a befejeztlen animeknel mert igen csak konnyen lerombolhatjak a vilagod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!