Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Életed legrosszabb animéje?

Életed legrosszabb animéje?

Figyelt kérdés
Itt most ne a Boku no Picora gondoljunk, mert undorító. Hanem alapjában, mi volt a legrosszabb anime amit valaha láttál?

2017. okt. 30. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Death Note
2017. okt. 31. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

Pedig már akartam írni, hogy Boku no Pico. :D

Igazából olyat nem tudok mondani, ami rossz, és amiből legalább pár részt megnéztem, mert eleve olyanokat nézek, amik leírás alapján jónak tűnnek.

2017. okt. 31. 23:11
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Jó kérdés, igyekeztem kerülni az egyértelműen trágyadombra szánt darabokat ezért nincs olyan sok-

A "szarból várat" kategória:

Brynhildr in the Darkness és Mirai Nikki (ezek úgy rosszak hogy legalább lehet röhögni rajtuk)

High school dxd (itt is van némi élvezetfaktor azért)

Szimplán kaki:

FMA Shamballa hódítója

Tokyo Ghoul

A legalja:

Berserk 2016/2017

SaO

2017. nov. 1. 03:30
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

"A Mirai Nikki egy teljesen jó anime lenne, ha nem lenne tele plot holeokkal meg felejthető és/vagy idegesítő karakterekkel :/"

Ja, tehát az egészet át kéne írni. IKSZDÉ

2017. nov. 1. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
egy valamiben legalább mindenki egyet ért
2017. nov. 1. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:
20%

Mai napig nem értem miért néztem meg a Toradorát. Klisés, egy szerethető karakter sem volt benne, szóval nagyot csalódtam.

Vannak olyanok, amiket félbehagytam, mert nem tetszettek: Himouto! Umaru-chan, (unalmas és idegesítő főszereplő) Shirokuma Cafe, (nagyon aranyosak az állatkák, de nem szól körülbelül semmiről sem) Jinrui wa Suitai Shimashita, (szintén untam, bár lehet csak én nem értettem benne a szatirikus utalásokat) Masamune-kun no Revenge (eredetileg is csak poénból kezdtem bele, mert a shoujo-imádó osztálytársam sem bírta végignézni, de azt kell mondjam szörnyen klisés)

Anno élveztem, de pocsék még a Nijiiro Days is, hát akkor a Brothers Conflict, melyben mind a szereplők gagyik, mind a grafika.

Ez nagyrészt az én szubjektív véleményem, remélem nem bántottam meg senkit. (:

2017. nov. 1. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Deliman Crybaby:Ami szerintem Orban Victor kedvence! Na de a tortenet meg jo is lenne csak annyira csapzot a vege!

Pupa:Nekem tetszett de a folytonoscenzura az agyamra ment

Mew mew power:En ezt inkabb le tagadom, hogy neztem (Ez volt az 1. animem azt hiszem)

Is jo tanacs! Soha nenezd meg a mangas folytatasokat a befejeztlen animeknel mert igen csak konnyen lerombolhatjak a vilagod!

2020. dec. 29. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!