Csak szerintem Deres a legrosszabb hely a Trónok harcában a wight walkerek elleni harc megszervezésére és/vagy elbújni előlük?
Íjj.. olyan, hogy "Wight walker" nincs. Vannak a wight-ok és WHITE Walker-ek.
Az meg közel sem biztos, hogy a készítők kezdenek akármit is azzal a ténnyel, hogy egy kriptára épült Winterfell.
a full csontvázon már nincsen kötőszövet ami összetartja a darabokat.
szóval ha fel is támasztják őket még az állkapcsot sem tartaná meg a koponya,mert nincsen ami hozzá rögzítené.
és ugyanígy a gerincoszlopot sem rögzíti semmi a koponyához,mert nincsenek kötőszövetek,porckorongok,mert már régen porrá váltak.
aha...tényleg.
akkor viszont gond van:)
mert az éjkirálynak érintésre sincsen szüksége a feltámasztáshoz.
Ebbe még sosem gondoltam bele, kösz hogy rávilágítottál :D
Elég durva lenne ha felkelne minden Stark :'D
de hát épp ez az,hogy nem kell konkrét támadással bevenniük.
mert az éjkirály megáll a vár előtt,int a kezével,mint a tengerparton és feltámad minden halott a kriptában.
és ekkor indítja meg a támadást deres ellen,aki két fronton nem fog tudni védekezni,mert a kriptában ott van kb 1000 év összes starkja plusz a feleségek,lányok,az meg rengeteg halott.
"mert az éjkirály megáll a vár előtt,int a kezével,mint a tengerparton és feltámad minden halott a kriptában."
Nem tudom, ez nekem sántít. A sorozatban már mindent összekutyulnak.
Nem tudni, hogy a Éjkirály milyen határok között mozog feltámasztás téren. Jó, hogy az megtörtént Rideghonban. De vajon megérzi a hullákat? Úgy is fel tudja éleszteni a holtakat, hogy azok a kriptában vannak?
A deresi kripta egy misztikus hely a könyvek szerint. Többször is volt utalás rá. A Tél királyai egy kardot fognak, a hiedelem szerint ezek tartják a szellemeket a kriptában. Vajon erre a baljóslatú helyre is elér a hatalma? Nem tudhatjuk, a könyv nem tart ott. A sorozat meg ide-oda kapdos, de semmit nem magyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!