Ki győzne egy hármas csatában közülük: Palpatine, Szauron vagy az Éjkirály?
Figyelt kérdés
#Star Wars #uralkodó #harc #császár #Trónok harca #fantasy #Darth Sidious #Szauron #Palpatine #A Gyűrűk Ura
2017. aug. 19. 00:21
1/17 anonim válasza:
Szerintem, ha egyáltalán nincs semmi segítsêge egyiknek sem, szóval csak magukra számíthatnak. Akkor Sauron.
6/17 anonim válasza:
Az Éjkirályt csak Valyriai acél tudja megölni, illetve sárkányüveg. Ezek se Sauronnál, se Palpatine-nál nincsenek
Így az Éjkirály
7/17 anonim válasza:
És szerinted az Éjkirály megtudná karcolni Sauront? :DD Segítek:nem :D
8/17 anonim válasza:
És szerinted az Éjkirály megtudná karcolni Sauront?
Miért is nem?
Egyébként akkor meg döntetlen, egyikük se nagyon tudna mit kezdeni a másikkal :D
9/17 anonim válasza:
lehűlyébb kérdés ever!
mind3 más világban vannak... az ilyen kérdéseket értelmetlen feltenni, ugyanis vitába megy majd az egész... ;) s amúgy is mindenki a saját "best univerzumát" teszi ki nyertesnek....
10/17 anonim válasza:
Kedves 9-es:
A 6-os vagyok (illetve a 8-as). Az én kedvenc univerzumom a Star Wars, de én az Éjkirályt hoztam ki győztesnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!