Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem Deres a legross...

Csak szerintem Deres a legrosszabb hely a Trónok harcában a wight walkerek elleni harc megszervezésére és/vagy elbújni előlük?

Figyelt kérdés
Sárkányüveg ide, valíriai acél oda, sőt még ha az Éjkirálynak nem is lenne sárkánya akkor is: az egész hely egy KRIPTA tetején fekszik...

2017. aug. 30. 21:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az a rész, hogy ott tartja a szellemeket arra vonatkozik, hogy haláluk után nem nyeli el őket az a kollektív tudat.

Levél azt mondta Brannek, hogy a halottaik tudata a varsafákban tárolódik.

Lehet aki a kriptában van eltemetve, az ettől "megszabadul".

2017. aug. 31. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Az is lehet. De a kripta akkor is elég különös hely. Meglátjuk, mi lesz a könyvekben. A sorozatban egy jó ideje nem keresem a logikát.
2017. aug. 31. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk milyen határai vannak a Éjkirálynak. Lehet csak akkor tud csettintéssel feltámasztani, ha az áldozat eleve egy halott vagy más miatt halt meg, vagy ha látja a hullát.

Aztán ott van a közelség kérdése is. Ha megy is neki csettintésre a dolog, feltételezem egy reális távolság neki hozzá, különben az egész trónok harca univerzumot egy intésre elfoglalhatta volna már réges régen.

2017. szept. 2. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Annyira nem rossz, mivel dupla várfallal van körülvéve, illetve ez nagy területre terjed ki, így a falak között van egy falu, erdő és melegvizű források is, tehát biztos kilehetne húzni egy ideig. A kriptát meg lezárják.
2018. jan. 1. 17:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy én megmondtam, de én megmondtam. Így legyen ötösöm a lottón.
2019. máj. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!