Melyik a legrosszabb anime a világon a saját véleményetek szerint? (boku no piko-t leszámítva)
Azért írtam oda hogy saját vélemény szerint, mert tisztába vagyok vele, hogy ízlés kérdése.
Szerintem a Hitman reborn.
Az eiken-t akartam írni, de azon legalább lehet nevetni, hogy mennyire rossz
Pupa
Blood-C
ezek és az általad említett rettenet ott van a top háromban... komolyan be kellene tiltani ezeket...
Dragonaut
Ehhez képest a Boku no Pico OVA-k jók.
Mahouka Koukou no Rettousei nem bírtam végig nézni :s
accel world-ot utáltam
Blood-c elég unalmas számomra, de ennyi
Pupa-t ismerem de nem láttam
:)
Nekem talán a Mayoiga. Ez volt az első anime, amire egy pontot adtam, annyira nem találtam benne semmi értékelhető dolgot. Fogalmam sincs, hogy aki ezt megírta, az komolyan gondolta-e a dolgokat, de egyszerűen komolyan vehetetlen volt az egész.
Megemlíteném még mellette a Phantasy Star Online 2: The Animation-t is, ez annyira rossz volt, hogy végig se tudtam nézni. Játékadaptáció, tehát történet nincs, a karakterek is irritálóak. A rajzolás borzalmas, az animáció szintén. A zenék is tűrhetetlenek voltak nekem, és talán ez volt az egyetlen anime, amiben tényleg idegesítettek a szinkronhangok. Mivel ebben se találtam semmi jót, ráadásul még röhögni se tudtam a hülyeségein, mint a Mayoigán, dobtam a fenébe, illetve ez volt a második 1 pontra értékelt animém.
Amúgy van még pár olyan anime, amiket egyszerűen nem értem, hogy készíthettek el, de maradjon ez a kettő.
"Fogalmam sincs, hogy aki ezt megírta, az komolyan gondolta-e a dolgokat, de egyszerűen komolyan vehetetlen volt az egész."
A válasz egyértelműen nem. Nem gondolta komolyan a dolgokat. A Mayoiga egy paródia, ami kiforgatja a horrorkliséket. Ez egyértelműen tetten érhető rajta. Ez persze nem teszi automatikusan jóvá, de ezt a típusú kritikát elhárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!