Szerintetek melyik a legrosszabb manga adaptáció?
Ezt úgy érted, hogy a manga jó volt az anime nem vagy kevésbé jó?
Vagy úgy hogy a manga maga?
A 2.-ra:
KissxSis (ezt nem olvastam, de az animéből láttam részleteket és ha a manga is olyan akkor kösz nem)
Úgy értem a manga jó, de az anime rosszabb (pl. hiányos, cenzúra)
KissxSis anime elégé durva ecchi műfajban. A manga pedig még durvább!
Megkérdezhetem miért nem tetszett? :D
Shaman King - Nem mondom, hogy nem tetszett az anime, csak a mangához képest túl... Hm, talán gyerekes, vagy nem is tudom
Kuroshitsuji - Ez az anime is tetszene, ha nem lenne ott a sokkal jobb történettel és karakterfejlődésekkel rendelkező manga. (A Book of Circus természetesen nem számít ide.)
Soul Eater - Itt az zavar, hogy szerintem pont az érdekes és izgalmas részeket hagyták ki az animéből.
Így hirtelen ezek jutottak eszembe. :)
1. vagyok
Nos igen a Kiss x Sis elég durva mint ecchi.
Nem vagyok oda az ecchi-ért, mert egy lánynak nem élvezet hatalmas ugráló melleket nézni. De azt még kibírom. Ha sok van benne unalmas az anime. De ami a KissxSis-ben van az számomra már gusztustalan. Most evvel nem akartam megsérteni egy rajongót se, de számomra gusztustalan. Az oké hogy vannak benne mellek, de amit a tanárnő csinál...
Vagy az a zöldhajú csaj... Én undorítónak találom. Szerintem a KissxSis elmenne hentainak.
De ez az én véleményem és nem vonom kétségbe másét.
Na de hogy ne offoljak:
Fairy Tail. Az anime se rossz, de a manga ezerszer túl tsz rajta. Olyan szinten cenzúrázva van. Alig van 2 ml vér a sorozatban. És mint mondtam nem vagyok oda az ecchiért, de azt is úgy cenzúrázták... A mangában az ecchi poénokon halálra röhögtem magam. Aztán ott van az 5. Ova rész. Azt meg telepakolták funsericel. Míg a mangafejezet pörög és leesel a székről nevetés közben addig az anime rész Halál unalmas. De komolyan. És a vége egyáltalán nem annyira vicces mint a mangában.
Katakyo Hitman Reborn. Nem rossz anime de annyi vér sincs benne mint a Fairy Tailben. A mangában az egyik karakter szétlövi egy ember fejét és az animében? Semmi!
tokyo ghoul
A manga eszméletlenül jó, de az animébe sokmindent kihagynak, nem követik a mangát rendesen, változtatnak a karakterek kinézetén, ráadásul agyon is cenzúrázák
Le fogtok nullázni!
Nekem annó a Naruto volt ilyen :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!