Szerintetek melyik anime a legrosszabb/leguncsibb és miért?
Dragon Ball: mindig ugyanaz történik. A harcokban csak ütik egymást és ordítanak.
Bleach: itt is mindig ugyanaz történik. Van egy séma és folyamatosan az ismétlődik, csak más karakterekkel.
Nem tudom, hogy külön-külön melyik lehet a legrosszabb vagy a leguncsibb, de ami egyszerre bűnrossz és bűnunalmas, az a Transformers: Energon. Az animáció félkész sincs, a történet meg pár epizód után bedobja a törölközőt, a maradék pedig olyan hosszú, unalmas és lényegtelen, hogy még csak nem is lehet szórakozni a trehányságain. A nemzetközileg forgalmazott angol változat valahogy még ezerszer rosszabb, a magyar pedig hatványozottan.
Lehetett volna egy klassz kis futurisztikus űropera, amit egyszerre nézhetnek gyerekek és felnőttek, de e helyett csak azt a nézetet erősítette meg, hogy a Transformers márka nem való japán írók kézébe.
nekem ami annyira nem tetszett az a Neo Angelique Abyss
pont ilyen természetfeletti és romantikus témába keresgéltem, mikor ráakadtam erre, eleinte még tetszett is meg érdekesnek tűnt, de aztán unalmassá vált, hogy végig ugyan az történik.
a romantika témáját illetően meg az összes férfi szereplő oda van a főszereplő lányzóért, már már elég nyálas szinten...
A Neo Angelique Abyss -el teljesen egyet ertek, nagyon gane.
Amit en meg halalra untam es szornyen idegesitett, az az Amnesia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!